2012. április 23. 18:40.

VV Péter tagadja, hogy Veronikával ismét összeszűrte volna a levet. A valóságshow-veterán szerint a lányt azért verte meg párja, mert hűtlen volt, de nem vele, hanem valaki mással lépett félre.

VV Péter mélyen elítéli a kubai fiú viselkedését, és sajnálja Veronikát, elmondása szerint amint megtudta, hogy kórházba került Alekosz exe, rögtön rohant meglátogatni és felvidítani. Péter azt állítja, hogy most semmi köze nem volt Cris és Veronika konfliktusához, VV Éva hiába bizonygatja ennek ellenkezőjét Facebook-on. Bár nem tagadja, hogy korábban szexelt Veronikával, de ma már csak barátság fűzi a lányhoz.

A valóságshow-veterán csak magát próbálta tisztázni a zűrös ügyben, és szokásához híven még jobban összekuszálta a szálakat. Szerinte azért kaphatott Veronika Cristofeltől néhány pofont, mert kiderült, hogy hűtlen volt. De hogy kivel léphetett félre Veronika, az egyelőre rejtély, mint ahogy az is, hogy valóban féltékenység miatt történt-e az incidens.

Cristofel, Veronika és Péter

VV Péter szerint Veronika megcsalta Cristofelt, de nem vele

A következő híreink is érdekelhetik:
VV Veronika

Eltűnt VV Veronika

2012. július 9. 12:37.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Rihanna

Két év után randira ment Rihanna. A hírt a Twitteren tudatta rajongóival, így rengetegen kíváncsiak voltak, hogy ki csavarta el ...