2011. július 1. 9:43.

villam_0 A 3. kerületi rendőrkapitányság épületébe csütörtök délután, 5 óra magasságában belecsapott a villám, ami miatt öt rendőrt kórházba szállítottak – közölte Sárdi Melinda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. A villám feltételezhetően a Tímár utcai épület antennarendszerébe vágott bele, majd végigszaladt a vezetékeken, de a szakértők még vizsgálják, hogy miként történt a baleset.

Az áram az egész épületen végigfutott, és az eset után öten – köztük az ügyeletes tiszt, a panaszfelvevő és a kapus is – végtagzsibbadásra és rosszullétre panaszkodott. A mentősök három férfit és két nőt szállítottak a kórházba megfigyelésre. Ügyfél nem tartózkodott az épületben, mivel az ügyfélfogadás 4 óráig tartott, így biztosra vehető, hogy mind az öt sérült rendőr.

Az öt rendőr az éjszakát a kórházban tölti, és ha az orvosok megállapítják, hogy semmi komoly bajuk nem történt, akkor pénteken hazamehetnek.

A következő híreink is érdekelhetik:
Újabb darabolós gyilkos csapott le

Újabb darabolós gyilkos csapott le

2011. december 16. 14:35.
Rendőrkutya támadt gazdájára Baranyában

Rendőrkutya támadt gazdájára Baranyában

2011. szeptember 16. 14:48.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=1774 w=320 h=80 float=left]A Magyar Országgyűlés és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat 8-18 év közötti fiataloknak különleges pályázatot hirdet, mégpedig ...