2012. május 30. 11:34.

A Való Világ dumagépe és felesége ismét szülői örömök elé néznek, ugyanis év végén vagy jövő év elején újabb trónörökös érkezik a családba.

VV Fecó és Angéla nagyon boldogok, hogy harmadik babájukat várják, ám nem titkolják, hogy kicsit félnek, hogy miből fogják felnevelni a gyermeket. Mindenesetre Fecó reméli, hogy a két kisfia mellé most egy kislánnyal ajándékozza meg párja.

A VV5 dumagépe anno azért költözött be a villába, mert megcsalta Angélát, aki elhagyta őt. Fecó ország-világ előtt akarta visszahódítani párját, ami sikerült is neki, hiszen még a luxusbörtönben összeházasodtak, most pedig harmadik gyermeküket várják.

Fecó és Angéla

Fecó és Angéla

A család nem él fényűző körülmények között, de a dumagép mindent megtesz, hogy előteremtsen annyi pénzt, ami a család szükségleteit fedezi. Ám a haknikból befolyt pénz nem elég, a családfőnek plusz bevételi forrásokat kell keresnie, főként most, hogy jön a baba. Fecó nem akar felhagyni az énekléssel, ám úgy tervezi, hogy nyáron ismét visszamegy dinnyét árulni.

“Termelőtől veszem, kimegyek a piacra, és továbbadom. Napi 4-5 ezer forintot meg lehet vele keresni, ami igazán nem rossz pénz. Már ki is váltottam a vállalkozóigazolványomat a zöldség- és gyümölcsárusításhoz. Szükségünk is van a pénzre, hiszen a másfél szobásból szeretnénk nagyobb lakásba költözni. Ha jön a pici, itt már nem fogunk elférni” – mondta Fecó, aki már alig várja, hogy karjába tarthassa a babát.

A következő híreink is érdekelhetik:
Fecó

VV Fecót ismét elhagyta a felesége

2013. március 14. 13:56.
VV Fecó

VV Fecóék elvetetik a babájukat?

2012. június 13. 17:05.
Balázs Fecó 60 éves lett

Balázs Fecó 60 éves lett

2011. február 28. 19:05.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Damu Roland

Míg Damu Roland és Edina már a börtönesküvőt tervezi, addig a színész egyik exe levelet írt az újdonsült barátnőnek, hogy ...