2012. április 20. 20:36.

VV Seherezádé többé nem mutogatja melleit. Frissen átszabott kebleit ezentúl csak leendő párja láthatja, vagy aki hajlandó elegendőt fizetni érte.

Seherezádé kénytelen volt kicseréltetni implantátumát, mivel nemrég kiderült, veszélyes szilikon került melleibe. A szőke lány úgy döntött, ha már kés alá fekszik, két legyet üt egy csapásra és nagyobb köbcentikre vált.

Az egykori VV játékos régi kebleit a valóságshow és a CKM-es fotózás kapcsán bárki láthatta – hiába próbálta takargatni őket – ám mostantól más lesz a helyzet, új melleihez két út vezet: a szívén vagy a bankszámláján át.

Sehi jelenleg nem szerelmes, így a nagy ő még biztos nem fog gyönyörködni az új mellekben, ám a rajongóinak nem kell csüggedniük, ugyanis van az a pénz, amiért a szőke lány ledobná magáról a textilt. Jelenleg is tárgyal egy szlovén lappal, ahol ízléses képeket készítenének róla és százezres tétel ütné érte a markát. Seherezádé elárulta, hogy a hazai férfimagazinoknak csak súlyos milliókért állna modellt, sőt ha eleget fizetnek, akkor még talán a bugyijától is megválik.

VV Seherezádé

VV Seherezádé

A következő híreink is érdekelhetik:
Seherezádé

DJ Seherezádé ismét botrányt kavart

2012. november 14. 17:46.
VV Seherezádé

VV Seherezádé bepasizott

2012. április 25. 14:29.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Damu Roland

Damu Roland már kiszabott börtönbüntetését tölti, ismerősei a bántalmazástól és a molesztálástól féltik a színészt. Mint megírtuk, április 19-én váratlanul ...