2011. október 7. 15:00.

macskakiallitas Whiskas Nemzetközi Macskakiállítást és Doromboló napot tartanak október 8-án és 9-én Budapesten, a Lurdy házban. A kiállítás kapcsán a cicáké lesz a főszerep, ahol szebbnél szebb példányokkal találkozhatnak a macskabarát látogatók, mellette pedig számtalan gyerekprogram gondoskodik a kicsik szórakoztatásáról, amíg a felnőttek előadásokat hallgatnak kedvenceikről.

A kiállításon a macskák mellett törpenyulak, vadászgörények és kisrágcsálók is helyet kapnak. A családdal érkezőkre is gondolnak a szervezők, ugyanis arcfestés, tombola, kvízjátékok, kézműves foglalkozások és ügyességi vetélkedők várják a gyerekeket.

A kiállítás kapcsán óriási kedvezménnyel lehet vásárolni különböző tápokat és felszereléseket. Állatorvosok válaszolnak a látogatók kérdéseire, valamint érdekes előadásokat hallgathatnak meg az érdeklődők a felelős állattartásról, a macska gondozásáról, valamint etetési és viselkedési szokásokról. A tenyésztők bemutatókkal készülnek a macskabarátok számára, amiken az egyes fajták legszebb példányait nézhetik meg az érdeklődők.

Azok a látogatók, akik hoznak olyan fotót magukkal, amin kedvencükkel közösen pózolnak, Whiskas ajándékot kapnak ajándékba.

A következő híreink is érdekelhetik:
Adventi Királyi Vásár a Gozsdu udvarban

Adventi Királyi Vásár a Gozsdu udvarban

2011. november 18. 16:12.
Macskakiállítás a Lurdy Házban

Macskakiállítás a Lurdy Házban

2010. november 16. 16:11.
Roma divat a Terror Házában

Roma divat a Terror Házában

2010. október 18. 22:32.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=2442 w=320 h=80 float=left]A nemzeti gyásznapon országszerte megemlékezést tartanak az aradi vértanúk tiszteletére. Budapesten és több városban is programokkal, ...