2011. március 9. 19:24.

wolf-kati_1 Wolf Kati, az X-Faktor felfedezettje képviseli Magyarországot az 56. Eurovíziós Dalfesztiválon. A Szerelem, miért múlsz? című dalával indul a düsseldorfi versenyen A 35 éves énekesnő a magyar tehetségkutató által országos népszerűségre tett szert, most esélyt kap arra, hogy egész Európa megismerje. A kétgyermekes családanya már többször bebizonyította, hogy a színpadon dívaként énekel és táncol, most 42 tehetséges előadóval mérheti össze tudását.

A Magyar Televízió (MTV) szerdai sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy Wolf Kati indul az Eurovíziós Dalfesztiválon. Az utolsó pillanatban derült ki, hogy Magyarország képviselteti magát a rangos versenyen, így nem volt sok idő kiválasztani az énekest és a dalt. Az MTV teljes mértékben támogatja Katit és legújabb dalát is, sőt, már a dalversenyen túli célokat is tervezgetnek, ami Magyarország soros Európai Uniós elnökségével függ össze. Az EU-s programsorozat része lehet, hogy Európa megismerje Wolf Katit és legújabb dalát.

A Szerelem, miért múlsz? című slágergyanús dalt február 10-én mutatták be, és azóta a hazai rádiók is játsszák. Rakonczai Viktor és Rácz Gergő szerezte a szám zenéjét, Geszti Péter – aki az X-Faktor alatt Kati mentora volt – írta a szövegét.

Wolf Kati – Szerelem miért múlsz?

A következő híreink is érdekelhetik:

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=987 w=320 h=80 float=left]Alig telt el egy év Erőss Zsolt súlyos balesete óta, a hegymászó nem bír magával, mindig ...