2010. december 16. - Archívum

Háromnapos közúti razzia

2010. december 16. 18:22.

szonda Csütörtöktől szombatig  egy nemzetközi akció keretében fokozott közúti ellenőrzést tart a rendőrség. A razzia során elsősorban a drog- és alkoholfogyasztók kiszűrése a cél, mivel Magyarországon továbbra is magas az ittas állapotban okozott balesetek száma – tudatta közleményében az ORFK.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Édesnégyes: 100 milliós bírság

2010. december 16. 17:10.

edesnegyes December 15-én újabb 25 milliós bírságot szabott ki a médiahatóság a TV2-re az Édesnégyes című műsora miatt. A párkereső reality sorozatosan megsértette a médiatörvényt, amiért korábban egyszer már 56 millió, egyszer pedig 19 millió forintos büntetést kellett fizetnie a TV2-nek.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

A zene éjjele Budapesten

2010. december 16. 13:21.

horgas-eszter Első ízbe rendezik meg Budapesten A zene éjjele klubfesztivált december 21-én. Az ingyenes rendezvényen négy helyszínen tíz fellépő ad koncertet. Az európai mintára megszervezett zeneünnep legfőbb támogatói maguk a fellépő zenészek, akik ezen az estén fellépti díjukról lemondva koncerteznek.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: :

A többség elégedetlen

2010. december 16. 10:50.

0 Az ország hangulatában és a Fidesz megítélésében bekövetkezett gyökeres változásokat mutat a Medián decemberi közvélemény-kutatásának eredménye. Csökkent a nagyobbik kormánypárt támogatottsága, de ami ennél is aggasztóbb lehet a Fidesz számára, hogy

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,