Ajánló

Friss hírek

A helyitipp.hu hírportál igyekszik a látogatóinak a legfrissebb híreket leközölni. Minden témában, és az egész országban természetesen nehéz jelen lenni, de azért szelektálunk, és friss híreket írunk. Ezúton szeretnénk megragadni az alkalmat, és egyik partnerünk híroldalát ajánljuk a figyelmébe, mely a Hírek linken érhető el. Kicsit specifikusabb, több bulvár témával, de hasznos híreket olvashatunk rajta.

Budapesti Kerületek

23 darab kerület van ugyebár Magyarország fővárosában. A kerületek budapesten oldalon megtalálhatóak azok honlapjai, ahol sok-sok értékes információval gazdagodhatunk. Bármilyen adatra, paraméterre is legyen szükségünk Budapest valamelyik kerületéből, a kerületi honlapokra kattintva, biztosan megtaláljuk magunknak a megfelelőt. A csaknem 2 millió főt számláló közép-európai városban rengeteg cég, bolt, üzlet, tevékenység és vállalkozás van, ezeket mind-mind megtalálhatjuk. Helyet kaptak a közérdekű információk, és a közintézmények is, melyek szintén fontosak 1-1 területen.

3. kerületi uszodatechnika

Budapesten, Óbudán található egy hosszú múlttal rendelkező uszodatechnikai cég, mely több szolgáltatással, termékkel is vásárlók rendelkezésére áll. Legyen az medencefedés magasfokon, vagy akár egy olcsó infraszauna áruház, a cég helyt áll az internetes piacon is. A meglinkelt oldalakat meglátogatva választhatunk az uszodatechnikai termékekből, szolgáltatásokból.