2011. január 26. - Archívum

Csökkent a Fidesz támogatottsága

2011. január 26. 15:56.

fidesz-kdnp A Tárki januárban végzett felmérése szerint tovább csökkent a Fidesz-KDNP támogatottsága. Eközben a novemberi adatokhoz képest közel másfélszeresére nőtt a bizonytalanok száma, ami jól mutatja, hogy a kormányból kiábrándulók (még) nem lépnek át az ellenzékiek táborába.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,

Egyre népszerűbb a marihuána

2011. január 26. 13:43.

cannabis Korosztálytól függetlenül a cannabis (marihuána) a legelterjedtebb illegális drog Magyarországon – számol be szerdai számában a Magyar Nemzet. A legtöbben a gimnazisták közül próbálják ki a szert, ezen belül is a fiúk vannak többségben. Az elmúlt években a marihuána-lefoglalások száma drasztikusan emelkedett.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Életmód | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Eladósodnak, pazarolnak a társasházak

2011. január 26. 12:22.

tarsashaz Az energiaárak folyamatos emelkedésével nő a közös költség is, számos társasház az eladósodás felé sodródik, pedig lehetőség lenne többletkiadással nem járó költségcsökkentésre. A társasházak lépcsőházának korszerűbb világításával mintegy másfél milliárd forintot spórolhatnának a lakóközösségek országos szinten.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Magyarország is kéri Keleti Györgyi kiadatását

2011. január 26. 11:16.

keleti-gyorgyi_0 Úgy tűnik, nagy esély van arra, hogy Keleti Györgyit Magyarországnak adják ki a német hatóságok. A botrányairól elhíresült Keleti lányt január első felében tartóztatták le Münchenben egy nemzetközi elfogatóparancs alapján. Keleti Görgyi kiadatását az olasz hatóságok is kérték.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :