2011. március 8. - Archívum

10 téves rögeszme a nőkről

2011. március 8. 19:12.

no Vannak olyan tévhitek a nőkről, amik nem csak alaptalanok, hanem bizonyos esetekben sértőek is lehetnek. Egy kutatócsoport rászánta az idejét, hogy utánajárjon a leggyakoribb nőkkel kapcsolatos tévhiteknek. Természetesen a szépség, a szerelem és a párkapcsolatok körül forognak a legnagyobb tévedések. Az eredményből nem derül ki, hogy milyenek a hölgyek, de az igen, hogy milyenek biztosan nem. Lássuk az eredményt:

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Életmód | 0 Hozzászólás »

A fiatal pár 14 milliót nyert a 40 milliós játszmában

2011. március 8. 18:10.

katalin-es-tibor Katalin és Tibor utolsó kérdéshez ért a 40 milliós játszmában. A tét nagy volt: 14 millióval vagy üres kézzel térnek haza. Egy eldöntendő kérdés, két válaszlehetőség, és egy döntés. A pár jól tippelte meg az utolsó kérdést, milliomosként sétálhattak ki a stúdióból. Valószínűleg az egész életük megváltozik a nyeremény által. A TV2 40 milliós játszma című vetélkedő műsorában ritkán jutnak el a játékosok a nyolcadik, utolsó kérdésig.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Az Európai Tanács elnöke Budapestre látogat

2011. március 8. 17:15.

BELGIUM EU EUROPEAN PRESIDENT Herman van Rompuy, az Európai Tanács elnöke március 12-én, szombaton Budapestre jön, hogy Orbán Viktorral találkozzon. A látogatás célja, hogy Herman van Rompuy elsőként tájékoztassa a kormányfőt a pénteki eurózóna csúcstalálkozójának kimeneteléről. Az Európai Tanács elnöke vélhetően nem vesz részt a szombaton záruló, két napos EU külügyek tanácsán, amit Gödöllőn rendeznek meg.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Programajánló – 2011. március

2011. március 8. 16:39.

Fesztivál

Budapesti Tavaszi Fesztivál

1981 óta a Budapesti Tavaszi Fesztivál Magyarország legnagyobb kulturális programsorozata. Március utolsó két hetében Budapest 50-60 helyszínén mintegy 200 esemény várja a hazai és a külföldi érdeklődőket.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Programok, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: : , , , ,

Nőnapi ajándékötletek

2011. március 8. 16:05.

nonap_0 Azoknak a férfiaknak, akik Nőnap alkalmából meg szeretnék valamivel lepni kedvesüket, nem kell sokat gondolkodniuk, hiszen a boltok széles választéka leveszi a terhet a vállukról. Azonban ha még azt sem tudják, hogy merre induljanak, íme néhány ajándékötlet, amit a hölgyek szívesen fogadnak.. Virág, csokoládé, szép fehérnemű vagy egy gyertyafényes vacsora, bármi is legyen a meglepetés, örülni fog a megajándékozott.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Életmód | 0 Hozzászólás »