2011. április 6. - Archívum

Mit csinálnak a nők a Facebookon?

2011. április 6. 18:00.

nok A Facebook az elmúlt időszakban igencsak elterjedt közösségi oldal lett. A férfiakon kívül a nők is előszeretettel időznek az ismerősök vagy leendő ismerősök között. A nők és férfiak Facebook – szokásai eltérőek. A gyengébbik nem képviselői leellenőrzik exüket, önbizalmukat erősítik, fényképeket töltögetnek fel magukról és minél inkább figyelemfelkeltőek akarnak lenni az oldalon.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Életmód | 0 Hozzászólás »

Segélykoncert Japánért

2011. április 6. 17:00.

segelykoncert Magyarország összefog a cunami áldozataiért és egy segélykoncert keretei között jótékonysági estet tart. A Juventus Rádió kezdeményezésére április 21-én a Syma csarnokban 25 zenekar és énekes, köztük a Bikini, Demjén Ferenc, Vásáry André, Tóth Gabi, Zséda és az Edda lép fel, hogy a befolyt bevétel teljes összegét a cunami által sújtott Japán megsegítésére fordítsa.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 14. kerület, Kultúra és Zene, Vezér Cikkek | 1 Hozzászólás »

Még több: : , ,

Válságkezelő program: árfolyamrögzítés, eszközkezelő és árverés

2011. április 6. 15:55.

valsagkezelo-program Az állam által tervezett adósválság megoldásának feltételei kezdenek körvonalazódni, azonban kész tényként még semmit sem szabad venni, hiszen bármelyik pillanatban módosulhatnak a lehetőségek. Egyelőre árfolyamrögzítésről, eszközkezelőről, ingatlanértékesítésről és árverésről lehet beszélni. Az állam által kínált kedvezményeket azok vehetik igénybe, akik 90 napon belüli elmaradt tartozással rendelkeznek.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Sztrájkkal fenyegetőznek a közmédia dolgozói

2011. április 6. 14:51.

mtva Ha nem sikerül megállapodni a béremelés mértékéről a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alapnak (MTVA) és a közszolgálati médiában szerveződött tíz szakszervezetnek, akkor a Duna TV, az MTV, a Magyar Rádió és a Magyar Távirati Iroda sztrájkolni fog. A szakszervezetek már megállapodtak, hogy csak a híradókat sugározzák a a sztrájk idején.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Vertu Ascent Ferrari GT – A legújabb luxustelefon

2011. április 6. 13:59.

vertu-ascent-ferrari-gt A luxustelefonok legújabb és legegyedibb darabja az Ascent Ferrari GT modellje. A telefon desingját a Ferrari 458 Italia modellje alapján álmodták meg. A luxustelefonból összesen 2011 darab készül, amiből egyetlenegy jut Magyarország számára. Különleges technológia, egyedi gyártás és páratlan külső jellemzi a Vertu Ascent Ferrari GT-t.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :