2011. április 13. - Archívum

Forró nyárra készülhetünk

2011. április 13. 19:42.

nyar Három nemzetközi intézet adataiból arra a következtetésre jutott az Esőtánc időjárási portál, hogy az idei nyarunk bizony tikkasztó, forró és száraz lesz. A hosszú tél és a változékony időjárás után ez jó hír a nap szerelmeseinek, de vajon mennyire lehet hinni a több hónapos előrejelzéseknek?

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Iszak Eszter ismét szingli

2011. április 13. 18:38.

iszak-eszter SP és Iszak Eszter produkciója igencsak felkavarta a kedélyeket a pénteki Nagy duettben, amikor az énekes a dal folyamán intim közelségbe került a szőke műsorvezetőnővel. A sokat tapasztalt zsűritag, Balázs Klári megérezte a bizsergést köztük, azonban a fiatalok tagadták, hogy szerelmesek lennének egymásba. De akkor miért szakított Iszak Eszter párjával, Istenes Bencével?

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek, Nagy Duett | 0 Hozzászólás »

Még több: :

9. Budapesti Élet Menete

2011. április 13. 17:49.

letmenete_1 A holokauszt áldozatainak emléknapja alkalmából a Budapesti Élet Menete 2011. április17-én, vasárnap fáklyás felvonulással emlékezik a zsidókra, romákra és ellenállókra, valamint mindazokra, akiket másságukért üldöztek. A programot 2004 óta szervezik, amire évről évre egyre többen jönnek, tavaly 20.000 embert mozgósított a Menet.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Romagyilkosság: Az első rendű vádlott tagadja, hogy ölt volna

2011. április 13. 15:51.

romagyilkossag_2 A romagyilkossággal vádolt négy férfi pere április 13-án folytatódott. K. Árpád első rendű vádlott és ügyvédje elfogultsági indítványt nyújtott be a bíró ellen. K. Árpád csak azokat a támadásokat ismerte el, amiben sérülés nem történt, a gyilkosságokat továbbra is tagadja és terhelő vallomást tett társaira, akik szintén mindent tagadnak.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

A Zempléni Fesztivál szponzort keres

2011. április 13. 15:11.

zemplenifesztival A Zempléni Fesztivál egyedülálló gasztronómiai, kulturális és turisztikai programsorozat, ami idén már 20. alkalommal kerül megrendezésre augusztus 12. és 20. között. A rendezvény költséghatékony megvalósításához már hozzászoktak a szervezők, azonban a főszponzor visszalépésével komoly bajba került az idei fesztivál. Ha nem jelentkezik egy nagylelkű támogató, akkor megtörik a hagyomány, és nem lesz Zempléni Fesztivál.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: :