2011. április 21. - Archívum

Megszűnik a 2 hetes .hu domain várólista

2011. április 21. 19:17.

domain.hu - .hu tld Az eddigi gyakorlattal ellentétben mostantól nem kell két hetet várni azoknak a felhasználóknak, akik .hu domain-t vásárolnak. A domain használati igényének benyújtását követően azonnal, a műszaki és az adminisztrációs ellenőrzést követően feltételes használatba kerül a domain. A feltételes használatba lépéssel egy időben a domain megjelenik a nyilvános kihirdetési listán.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Vezér Cikkek | 1 Hozzászólás »

Még több: : , , ,

A Föld napja – 2011. április 22.

2011. április 21. 16:43.

a-fold-napja A Föld napja elnevezésű mozgalmat 1970-ben indította el egy amerikai egyetemista, Denis Hayes. Már akkor 25 millió honfitársát állította maga mögé, mára pedig az egész világ részt vesz az általa indított megmozduláson. Magyarország 1990-ben csatlakozott a programhoz, és azóta is minden év április 22-én több figyelemfelhívó rendezvényt tartanak országszerte a Föld védelme érdekében.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Gera Zoltán a legjobban fizetett magyar sportoló

2011. április 21. 15:41.

gera-zoltan A legjobban fizetett magyar sportoló Gera Zoltán – derült ki az ESPN amerikai sportcsatorna szerdán nyilvánosságra hozott kimutatásából. A 32 éves focista 2010-ben majdnem 3 millió dollárt, átszámolva körülbelül 540 millió forintot keresett. Hasonló gázsija volt Mohammed Zidannak és Eidur Gudjohnsen focistának is.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Külföldi hírek, Sport hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Milyen rendezvényekre vonatkozik a West Balkán-rendelet?

2011. április 21. 14:49.

buli Márciusban hatályba lépett a West Balkán tragédia miatt szigorított táncos-zenész rendezvényekre vonatkozó jogszabály. A mai napig nem egyértelmű azonban, hogy pontosan milyen események tartoznak a rendelet hatálya alá. Egy diszkós buli igen, de egy komolyzenei koncert már nem engedélyköteles.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Tánczos Gábor letöltötte 13 éves börtönbüntetését

2011. április 21. 13:49.

tanczos-gabor Tánczos Gábor szerdától szabad ember. A körmendi gyermekgyilkosság elkövetésével vádolt férfit 13 év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a Vas megyei bíróság. A férfit 2008 januárjában ideiglenesen szabadlábra helyzeték jó magaviselet miatt, 2011. április 20-ával pedig végleg lejárt a kiszabott büntetése.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Vas megye | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,