2011. július 21. - Archívum

Harmincezren kémkednek Magyarországon

2011. július 21. 20:32.

kemprogram 30.000 magyar felhasználó telepített már kémprogramot más számítógépére – derül ki az ESET Magyarország felméréséből. A szerelmes férfiakat a féltékenység veszi rá, hogy kutassanak párjuk számítógépében, a főnökök pedig előszeretettel ellenőrzik, hogy alkalmazottaik mit csinálnak munkaidejükben.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Egynyári virágbemutató Angyalföldön

2011. július 21. 18:50.

viragbemutato Látványos Egynyári virágbemutatóban lehet részük mindazoknak, akik ellátogatnak az angyalföldi Gyöngyösi sétányra. Idén 9. alkalommal rendezi meg a virágbemutatót a 13. Kerületi Önkormányzat, a 13. Kerületi Környezetgazdálkodási NKft. és a Főkert Parkfenntartó Kft. A bemutató keretei között 25.000 tőből álló, szebbnél szebb virágot ültetettek ki a sétányra. Az egynyári növények jól bírják a hol száraz, hol napos időjárást, így minden időben pompáznak.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 13. kerület, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Európai Népek Fesztiválja 2011.

2011. július 21. 17:50.

europai-nepek-fesztivalja 14 ország részvételével 650 európai lakos vesz részt a július 22 – 29. között megrendezésre kerülő Európai Népek Fesztiválján. Idén a magyar uniós elnökséghez kapcsolódva Szentendre látja vendégül az európai kisvárosok polgárait. A rendezvény célja, hogy a különböző kultúrájú és nemzetiségű városok lakó megismerjék egymás hagyományát és történelmét, sportos és kulturális vetélkedőkön keresztül.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Kultúra és Zene, Pest megye | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Leszállt az Atlantis – Lezárult az űrsikló-program

2011. július 21. 16:49.

atlantis Leszállt az Atlantis, ezzel lezárult a 30 éves amerikai-űrsikló program. 2011. július 21-én, csütörtökön, közép – európai idő szerint 11 óra 57 perckor ért földet a floridai Cape Canaveral-i Kennedy űrrepülőtéren. A Nemzetközi Űrállomásról 4 asztronautát hozott a földre 13 napos útja során az Atlantis, ami a flotta 135. küldetése volt.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Gregor Bernadett nem bánta meg félrelépését

2011. július 21. 15:47.

berni-es-ferje Gregor Bernadett kisebb-nagyobb megszakításokkal ugyan, de már 8 éve van együtt férjével, Somogyi Istvánnal. Berni legutóbb színésztársába, Magyar Attilába szeretett bele, akiért elhagyta férjét, majd a románc befejeztével visszatért párjához. A színésznő elmondása szerint nem bánta meg Magyar Attilával folytatott viszonyát, és azóta rájött, hogy a család a legfontosabb az életében.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Bulvár hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :