2011. szeptember 19. - Archívum

Férjhez megy Liptai Claudia?

2011. szeptember 19. 17:17.

Image: 73031000, A TV2 Mokka című műsora. Az adás időpontja: 2011.06.24. Fotókredit. TV2, Place: Budapest, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com Claudia édesapja árulta el a nagy hírt, miszerint műsorvezető lánya és a szintén tévés körökben mozgó B. Péter minél előbb az oltár elé szeretnének állni. Liptai Claudia és szerelme boldogsága útjába épp a férfi jelenlegi felesége gördíthet akadályt, ugyanis ha az asszony nem egyezik bele a válásba, akkor tönkre teheti a pár életét.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

A minimálbérből élők havi 10.000 forintot veszítenek

2011. szeptember 19. 16:15.

penztarca A jövő évre bejelentett kormányzati csomag az egyedülálló minimálbért keresőket érinti a legrosszabbul, ugyanis a nettó fizetésük több mint hatodával csökkenhet. Azok sincsenek biztonságban, akik bruttó 213.000 forintnál kevesebbet keresnek, mivel ők is kevesebbet visznek haza az egészségbiztosítási járulék emelése miatt.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Megfojtotta 41 éves szeretőjét egy 15 éves fiú

2011. szeptember 19. 15:44.

fojtogat Egy 15 éves fiút gyanúsít a rendőrség azzal, hogy megölte volt szeretőjét. A tini összeveszett a 41 éves nővel, akit a vita hevében megfojtott, majd elásott. A nő holttestére szombat délután talált rá a rendőrség a Csongrád megyei Kistelek egyik tanyáján. A fiú vallomásában beismerte tettét és azt is elmondta, hogy intim szálak fűzték az áldozathoz.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Csongrád megye, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Csökken a pollen a hidegfront miatt

2011. szeptember 19. 15:12.

oszi-ido Hétfőn keleten még igazi nyári idő lesz, míg nyugaton beköszönt az ősz. A hirtelen jött időjárásváltozás megviselheti az emberi szervezetet, ám az allergiások végre fellélegezhetnek, ugyanis a hidegfrontnak köszönhetően keddtől csökken a levegő pollentartalma.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Hortus Hungaricus Kertészeti Kiállítás – 2011.

2011. szeptember 19. 10:52.

hortus-hungaricus Kelet és Közép-Európa egyik legmeghatározóbb kertészeti kiállítása, a Hortus Hungaricus idén is különleges lakberendezési és dekorációs bemutatókkal, ingyenes kertészeti és kertépítési tanácsadással, valamint kertépítő és virágkötészeti versenyekkel várja az érdeklődőket szeptember 23 és 25. között a budapesti Syma Rendezvényközpontban.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 14. kerület, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,