2011. szeptember 21. - Archívum

Nagylelkűek vagyunk a szerveinkkel

2011. szeptember 21. 23:20.

szervadomanyozas Magyarország felnőtt lakosságának csaknem háromnegyede felajánlaná szerveit azért, hogy segítsen másokon, mindezek ellenére sokan nincsenek tisztában a szervadományozás menetével. A legújabb felmérésből kiderül, csak kevesen tudják, hogy hazánkban “feltételezett beleegyezés elve” működik a szervdonorsággal kapcsolatban.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Itthon | 0 Hozzászólás »

Újabb versenyt hagy ki Overdose

2011. szeptember 21. 21:53.

overdose_0 Overdose kihagyja az október 2-i párizsi Group I-es versenyt is – mondta Mikóczy Zoltán, a magyar csodaló társtulajdonosa, ugyanis pataproblémái miatt csak kondíciómunkákat tudnak vele végeztetni, formaidőzítést nem, így nem tudják formába hozni a versenyre. A tulajdonos szerint Európa legrangosabb őszi sprintfutamát nem érdemes úgy vállalni, ha nem tudják kellőképp felkészíteni Overdose-t.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Külföldi hírek, Sport hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Mádi Szüreti Napok – 2011.

2011. szeptember 21. 18:16.

madinapok A mádi borászok idén a furmintot ünneplik a szeptember 23–24-én megrendezésre kerülő Mádi Szüreti Napokon. A helyiek színes programokkal, kirakodóvásárral, szüreti bállal, tűzzsonglőrökkel és gazdag gasztronómiai kínálattal várják a látogatókat, ahol a borok, de főként a furmint kap kitüntetett szerepet.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

6. Hangfoglalás – 2011.

2011. szeptember 21. 17:16.

hangfoglalas A Hangfoglalás kiállításon idén is zenei időutazás várja a látogatókat. Igazi hangszerritkaságokat lehet megcsodálni, valamint kedvenc előadóikkal is találkozhatnak a rajongók, de lesznek koncertek, dedikálások és dj találkozó is szeptember 30. és október 2. között Budapesten, a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban. Senki nem fog unatkozni, ugyanis 8000 négyzetméteren 100 kiállító várja a zenekedvelőket.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,

Botrányt kavart Cicciolina egymilliós nyugdíja

2011. szeptember 21. 14:26.

cicciolina Cicciolina, pornósztárból lett parlamenti képviselő csaknem egymillió forintnak megfelelő havi nyugdíjat kap majd novembertől az olasz államtól. Az expornós betölti a 60. életévét, vagyis eléri a nyugdíjkorhatárt, és főként ötéves képviselői múltjának köszönheti a busás nyugdíjat, ami nagy felháborodást keltett az olasz állampolgárok körében, hiszen az államot épp súlyos megszorítások sújtják.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Bulvár hírek, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :