2011. szeptember 27. - Archívum

Az ország legszebb buszmegállója

2011. szeptember 27. 18:50.

buszmegallo Minden bizonnyal a Zempléni tájvédelmi körzet közepén található, Regéc település buszmegállója érdemelné ki az ország legszebb buszmegállója címet – ha hirdetnének ilyen versenyt. A buszmegálló ugyanis egy takaros kis faház, amihez kikövezett járda és virágözön is tartozik. Azonban Regécen nem csak a buszmegálló, hanem az egész település rendbe van téve, és tisztán van tartva.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

26. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton és Futófesztivál

2011. szeptember 27. 18:00.

26-spar-futofesztival Október 2-án kerül megrendezésre a 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton és Futófesztivál, ahol az ország minden tájáról, sőt külföldről is érkeznek résztvevők, hogy a számos rövidebb-hosszabb futótáv közül teljesítsék azt, amelyik leginkább megfelel erőnlétüknek, illetve sportolás közben felfedezzék a főváros legszebb részeit.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Sport hírek | 0 Hozzászólás »

Duplán megbírságolhatják azt, aki vonaton dohányzik

2011. szeptember 27. 16:38.

dohanyzas Ha a MÁV és az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) ellenőrei valakit dohányzáson érnek valamelyik vonaton, azt duplán is megbírságolhatják, ugyanis már most tilos cigizni a MÁV-Start Zrt. legtöbb vonatán, köztük a 100 kilométernél rövidebb távokon közlekedő szerelvényeken.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

A zene világnapja 2011.

2011. szeptember 27. 15:37.

zenevilagnapja A zene világnapja, azaz október 1-je ismét igazi nagy ünnepnek ígérkezik, ugyanis országszerte – többek között Budapesten is – kisebb-nagyobb koncertek, zenei programok, előadások és rögtönzött utcai zenélések várnak minden zenekedvelőt. A zene mindenki számára érthető nyelv, ami átlép város és országhatárokat, és összeköti a világ összes emberét.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Ráadás éjszaka a Budapesti Vidámparkban

2011. szeptember 27. 13:59.

vidamparki-ejszakak „Ne hagyd ki Te sem, szállj fel, ha leszállt az éj!” szlogennel vár mindenkit a Budapesti Vidámpark október 1-jén este 6 óra és éjfél között. A nagy sikerre való tekintettel és a csodás őszi időjárásnak köszönhetően a fővárosi vidámpark úgy döntött, hogy az idei évben utoljára, a nyáron nagy népszerűségnek örvendő éjszakai nyitva tartással várja a szórakozni vágyókat szombat este.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,