2011. október 24. - Archívum

Albert Flóriánt megműtik

2011. október 24. 22:52.

Labdarúgás - Albert Flórián 70 éves,Labdarúgás - Albert Flórián 70 éves A Ferencváros 70 éves legendáját, Albert Flóriánt a héten megoperálják. Magyarország egyetlen Aranylabdás játékosa a múlt héten került kórházba, állapota kielégítő, ám mégis meg kell műteni. Az egykori focista koszorúérműtéten esik át. A család kérésére az FTC vezetése azt is közölte, hogy nem szeretnék, ha a 75-szörös válogatott futballistát bárki is zavarná a műtétre való készülődésben, vagy a felépülésben.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Sport hírek | 0 Hozzászólás »

400 forint fölé emelkedik a gázolaj ára

2011. október 24. 19:16.

tankolas A gázolaj szerdától brutálisan megdrágul, ugyanis 400 forint fölé emelkedik az ára. A Mol Nyrt. 7 forinttal emeli a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát. A drágulásnak köszönhetően ismét történelmi csúcsot dönt a dízel. A benzin ára most nem változik. Az információt a holtankoljak.hu tette közzé piaci forrásaira hivatkozva.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Megalakultnak tekinti magát Gyurcsány frakciója

2011. október 24. 18:56.

gyurcsany_ferenc Gyurcsány Ferenc frakciója megalakultnak tekinti magát, ugyanis az új párt parlamenti frakcióvezetője Molnár Csaba szerint a házelnöknek nincs semmilyen beleszólása a megalakulásukba. Ha Kövér László mégsem engedné őket tevékenykedni, akkor a párt az EU-hoz fordul panaszával. A házelnök a hétvégén tér haza latin-amerikai útjáról, így majd csak később tud reagálni az új frakció elképzeléseire.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Ismét fagyok jönnek

2011. október 24. 14:01.

oszi-eso A héten igazi őszi időjárás lesz. A borongós, párás, esős napok után szárazabb, ám annál hidegebb idő várható. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint hétfőre borús, záporokkal, zivatarokkal tűzdelt időre van kiáltás, néhol megélénkülő széllel és 9-15°C-os csúcshőmérséklettel. A keddi időjárás sem lesz sokkal barátságosabb, sőt több esőt és szelet ígér, mint a hétfő, majd szerdától éjszakai fagyokra is kell számítani.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Magyar dinoszauruszkiállítás nyílik

2011. október 24. 13:39.

magyar-dinoszauruszkiallitas Eltűnt világok – A dinoszauruszok kora Magyarországon címmel új kiállítás nyílik november 18-án a Magyar Természettudományi Múzeumban. A különleges kiállításon magyar dinókat láthatnak az érdeklődők, mégpedig eredeti leletek és rekonstruált csontvázak alapján. A látogatók Magyarországi múzeumban először találkozhatnak a Microsoft Surface interaktív számítógépes technikával.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: :