2012. február 1. - Archívum

Békamenet és Éhségmenet a kormány intézkedései ellen

2012. február 1. 18:51.

bekamenet Békamenetet szervez az Egymillióan a Demokráciáért Egyesület február 5-ére, vasárnapra, amin a kormány iránti elkötelezettségüket igazolják. A menet egyértelműen paródia lesz. Emellett február 6-án „Munkát, kenyeret!” jelszóval Éhségmenet is indul Miskolcról a borsodi polgármester kezdeményezése révén.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Hajléktalan lett VV Attila

2012. február 1. 18:51.

vv-attila VV Attila hajléktalanná válhat, ha nem nyeri meg a Való Világ 5 fődíját. Nincs otthona, nincs albérlete, nincs egyáltalán olyan hely, ahova a kiesés után mehetne. Ruhái, bútorai egy raktár mélyén álló konténerbe vannak bezárva – mondta VV Péter, Attila villabéli legjobb barátja

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

A McLaren bemutatta az MP4-27-et

2012. február 1. 17:38.

mp4-27 A Forma-1 rajongóinak legnagyobb örömére a Vodafone McLaren Mercedes február 1-jén bemutatta a 2012-es modelljét, az MP4-27-et. A vadonatúj autón elvileg rengeteg újítást eszközöltek, ám ránézésre nagyon hasonlít a 2011-es versenygépre. A leglátványosabb újítás a karosszéria elkeskenyedő hátsó része, illetve a hűtési rendszer.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Külföldi hírek, Sport hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

A magyar Café New York lett a legszebb kávézó a világon

2012. február 1. 16:31.

cafe-new-york-budapest A magyar Café New York érdemelte ki a világ legszebb kávézója címet - a UCityGuide internetes utazási kalauz által készített lista alapján. A patinás, 20. század hangulatát idéző, márványcsarnokos, tükrös New York Kávéház olyan neves kávézókat utasított maga mögé, mint a velencei Caffé Florian és a bécsi Café Central.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

Kockázatos még a tavakon korcsolyázni

2012. február 1. 15:37.

korcsolya Napok óta röpködnek a mínuszok és már befagytak a kisebb tavak, mégis életveszélyes lehet a korcsolyázás, mivel változó vastagságú jég fedheti a vizeket. Mindenkit óvatosságra intenek a szakemberek és azt tanácsolják, csak szakhatóság által kijelölt helyen sportoljunk.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :