2012. március 12. - Archívum

Felmászott egy férfi a Szabadság hídra

2012. március 12. 22:41.

szabadsag-hid Egy férfi felmászott a budapesti Szabadság híd tetejére hétfő délután, ezért a hatóságok lezárták a dunai átkelő mindkét oldalát. A tűzoltóknak sikerült épségben lehozniuk a férfit a magasból, ám egyelőre nem tudni, hogy milyen megfontolásból kapaszkodott fel az építményre.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Indul a Mega Backstage – a Megasztár 6 kísérőműsora

2012. március 12. 18:05.

tatar-csilla A Megasztár 6 rajongói március 16-tól nem csak a TV2–n követhetik nyomon a tehetségkutató történéseit, hanem a FEM3 csatornán is, ahol minden pénteken rögtön a Megasztár élő döntői után kezdődik a Mega Backstage Tatár Csillával. Az 50 perces élő magazinműsorban Csilla a Megasztár énekeseivel beszélget titkokról, érzelmekről és pletykákról.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek, Megasztár | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,

Arany és ezüst vétel – eladás: Mikor érdemes?

2012. március 12. 17:25.

Az arany és az ezüst A gazdasági válság 4 éve jött, látott és elsöpört mindent. A törtarany és ezüst vétel ára azonban maradt ugyanolyan magas. Ön is menedéket keres a pénzügyi katarzisból? Ez esetben a törtarany az Ön mentsvára. Az arany ékszerekbe és különböző használati tárgyak formájában kiemelten magas értéket képvisel már évszázadok óta.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Április közepén nyithat a Zöld Pardon

2012. március 12. 17:05.

zp A Rákóczi híd budai hídfőjénél nyithat ki újra – igaz csak ideiglenesen – a Zöld Pardon. Ha minden rendben zajlik, akkor április közepén, május elején már ismét bulizhatnak a fiatalok a ZP-ben – közölte a 11. kerületi önkormányzat. A szórakozóhely saját buszjáratot is akar indítani.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Elfogták hazánk egyik legkeresettebb bűnözőjét

2012. március 12. 15:29.

gyilkossag Elfogták Hamvas Gábort, hazánk egyik legkeresettebb bűnözőjét. A férfit 14 éve keresi a rendőrség különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság miatt. Hamvas az Országos Rendőr-főkapitányság TOP100-as listáján az előkelő bronzérmes helyen szerepel. A hatóságok Angliában kapták el a körözött bűnözőt.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :