2011. április 29. 11:46.

detar-eniko Détár Enikő búcsút vesz az RLT Klubtól, ugyanis május 1-jével megszűnik a szerződése. A műsorvezetőnőt 2003 óta láthatják a nézők a tévé képernyői előtt. A színásznő először a Találkozások, majd a Reflektor című sztármagazint vezette. Az RTL Klub nyilatkozata szerint közös megegyezéssel válnak el útjaik. 

Május 1-jétől Détár Enikő helyett D. Tóth András vezeti a Reflektor című műsort. András 2006 óta dolgozik a csatornánál, mint híradós riporter, a Házon kívül, a 21. század és a Fél kettő műsorvezetője.

Az RTL Klub hírigazgatója, Kotroczó Róbert elmondása szerint a műsorvezető-csere nem befolyásolja a Reflektor tartalmi felépítését, a nézők ezek után is az eddig megszokott temperamentumú műsort láthatják.

Détár Enikő nosztalgiával gondol vissza a 8 évvel ezelőtti kezdésre, amikor boldogan vállalta el a Találkozások című műsor vezetését. A színésznő akkor nem gondolta, hogy ennyi éven keresztül a csatornánál marad. Most véget ér a közös munka, azonban nem bánkódik, hiszen mint mondja, minden vég valami újnak a kezdete. Détár Enikő napjai nem fognak tétlenül telni ezek után sem, hiszen színházban is játszik, és a családja is bőven ellátja tennivalóval.

A következő híreink is érdekelhetik:
Détár Enikő már otthon gyógyul

Détár Enikő már otthon gyógyul

2011. június 3. 11:16.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=1332 w=120 h=240 float=left]Budapestre érkezett a las vegas-i élményszínházi társulat, a Cirque Mechanics. A nemrég megnyílt RAM Colosseumban láthatjuk ...