2011. július 14. 15:46.

kamionos-talalkozo Hétvégén ismét megrendezik a szegedi Nemzetközi Kamionos Country Találkozót, ami eredetileg baráti összejövetelből nőtte ki magát egy nagyszabású kamionos találkozóvá. A július 15-17. között tartott rendezvényen számtalan program gondoskodik arról, hogy a benzingőz szerelmesei jól érezzék magukat.

Egész Európából érkeznek a dél-alföldi városba, és a szervezők számításai szerint várhatóan 200 kamion dübörög át pénteken Szegeden, hogy a gyülekezőnek kijelölt Közúti Közlekedők Emlékművétől eljusson a Sziksósfürdői táborhelyre.

A szakma ma már nem csak a férfiak körében hódít, hanem a gyengébbik nem is jócskán képviselteti magát, amit nem is bizonyít más jobban, minthogy 80 női sofőrt is várnak a rendezvényre.

A nyitónap estéjén egy fergeteges bulit csapnak a kamionosok a Drink Panters együttessel. Szombaton fúvószenekar ébresztőjére kelhetnek a sofőrök, majd terepügyességi versenyen mérkőzhetnek meg, míg a családtagok különböző vetélkedőkön vehetnek részt. Nem csak a sofőrök, hanem a kamionok is megküzdenek egymással, ugyanis a kamion-szépségversenyen megválasztják a legszebb járművet. A győzelem igen nagy presztízst jelent, így sokan különleges módon díszítik fel járgányaikat a nagy eseményre. A szombat este természetesen koncerttel zárul, majd vasárnap délután kerül megrendezésre a hétvége leglátványosabb programja: a kamionos gyorsulási verseny. A szegedi Kereskedő Közben kiderül, hogy a hatalmas járművek mire képesek rakomány nélkül.

A következő híreink is érdekelhetik:
kamion

Megöltek egy orosz kamionost az M0-son

2012. június 25. 17:27.
Szegedi Jazz Napok 2011.

Szegedi Jazz Napok 2011.

2011. október 17. 21:11.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=1864 w=320 h=90 float=left]Zoltán Erika nagyszabású retro-koncertet ad július 15-én, pénteken, Siófokon a Kálmán Imre Szabadtéri Színpadon. A sokoldalú ...