2011. július 20. 17:53.

Man holding blank billboard Már jó ideje zajlik a Való Világ 5 castingja, ahol a bevállalós lányok és a vagány pasik mellett szép számmal feltűntek szűz fiúk is. A szerkesztőknek így nem kellett túl sokáig töprengeniük azon, hogy milyen új kategóriával lepjék meg a mindig újdonságra éhes nézőket. A hamarosan induló VV5 jóvoltából akár több fiú is férfivá válhat a nézők szeme láttára.

Dobsi Adrienn, a valóságshow sajtósa elárulta, hogy valóban rengeteg ártatlan fiú szeretne beköltözni a villába, és mivel a szerkesztők nem titkolt célja, hogy új kategóriákat indítsanak a Való Világ 5 beszavazóshowján, így nem kizárt, hogy a szűz fiúk külön csoportban versenyezhetnek a bejutásért. A nézőknek bizonyára tetszene, ha a beköltözéskor még félszeg, ártatlan fiúból a műsor végére igazi casanova válna.

A válogatáson megkérdezett szűz fiúk nem félnek a kameráktól és a bezártságtól, de a kapcsolatok terén már bizonytalanabbak. Valamelyiknek már volt barátnője, de akad olyan is, akinek még nem. Mindegyikük bízik abban, hogy a Villában megtalálja azt a lány, akinek nem csak szívét, hanem ártatlanságát is odaadhatja.

A következő híreink is érdekelhetik:
VV Attila

VV Attila visszaköltözik a villába

2012. április 17. 16:40.
Cristofel visszaköltözik a villába

Cristofel visszaköltözik a villába

2011. november 3. 11:25.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=1910 w=320 h=90 float=left]Mihalik Enikő, a világ minden táján elismert magyar topmodell ismét levetkőzött, és ezúttal még a bugyit ...