2011. augusztus 19. 13:45.

fenyo-miklos Már hagyománnyá vált, hogy augusztus utolsó hétvégéjén Fenyő Miklós veszi birtokba a Margitszigeti Szabadtéri Színpadot, hogy egy felejthetetlen rock and roll koncerttel örvendeztesse meg rajongóit. A nyár utolsó szombatján a legendás Fenyő Gyöngye zenekar ismét színpadra lép, de a különleges hangzás érdekében big band kísérettel egészül ki.

1997 óta minden évben hatalmas rock and roll parti zárja az augusztust a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Az idei évben kicsit változtat a hagyományokon Fenyő Miklós, és két sztárvendégével a lehető legpörgősebb bulit varázsolja a szigetre. Fenyő a rockabilly műfaj legnépszerűbb képviselőivel pezsdíti fel az augusztusi éjszakát, ugyanis a Mystery Gang és a Prison Band is színpadra lép.

A Fenyő Gyöngye zenekar neve bizonyára ismerősen cseng a visszatérő rajongóknak, akik most sem fognak csalódni a formációban. A zenekar újszerű, mégis megszokott dallamokat ígér a közönségnek, mivel egy teljes big banddel kiegészülve lép színpadra.

Az újdonságok és sztárvendégek mellett, mint minden évben, idén is különleges látvány, díszlet és show fogja elkápráztatni a közönséget, ahonnan nem hiányozhat a Csacska Macska Vokál, valamint a Jampi Angyalok Tánckar sem.

A következő híreink is érdekelhetik:
2012. Június 16. a Rock Napja

2012. Június 16. a Rock Napja

2012. február 8. 16:37.
Magna Cum Laude Koncert a Margitszigeten

Magna Cum Laude Koncert a Margitszigeten

2011. augusztus 16. 8:36.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=2136 w=320 h=80 float=left]A kormány azt tervezi, hogy az árfolyamrögzítést kérő devizahitelesek szerződésmódosításának közjegyzői díja nem az ügyfeleket, hanem ...