2011. december 2. 16:25.

sp-vera Éder Krisztián, azaz SP érdeklődését felkeltette az X-Faktor 16 éves énekesnője, Kováts Vera. A tinilány elmondása szerint nem zárkózik el attól, hogy SP-vel találkozzon. Eddig úgy tudtuk, hogy Verát és versenytársát, Baricz Gergőt gyengéd szálak kötik össze, ám a tehetségkutató legfiatalabb versenyzője most elárulta:  jelenleg a szerelem nem fér bele az életébe, így szabad a szíve.

Kováts Verához naponta több száz szerelmeslevél érkezik, mióta az RTL Klub tehetségkutatójának versenyzője, ám csak most szerzett arról tudomást, hogy egy híresség is rajong érte. Éder Krisztán, aki énekesként, fotósként, dalszövegíróként és rendezőként is lányok millióinak az álma, élénken érdeklődik a 16 éves Kováts Vera iránt. Egy közös baráton keresztül próbálja becserkészni a lányt, ám a személyes találkozó még várat magára, hiszen Vera minden perce be van táblázva az X-Faktor miatt.

SP bevallotta, hogy valóban szemet vetett a tehetségkutató legfiatalabb énekesnőjére, ám nem mint nő, hanem mint karakter tetszik neki. Krisztián szerint Vera még nagyon fiatal, így nem lehet rá kész nőként tekinteni, ám kisugárzása magával ragadó és bűbájos teremtés. A tinilányok bálványa mindenképpen szeretne Verával találkozni, és ha a lány is úgy dönt, akkor a közös munkától sem zárkózna el.

A 16 éves X-Faktor versenyzőt meglepte Éder Krisztián érdeklődése, de mint kiderült, a fiatal lánynak is szimpatikus SP, ám mindenképpen a már befutott énekesnek kell lépnie a találkozó megvalósulása érdekében, hiszen Verának nincs egy szabad perce sem a tehetségkutató miatt.

Az énekesnő SP kapcsán azt is elárulta, hogy sok udvarlója akad, ám jó emberismerő, így könnyen ki tudja szűrni, hogy ki az, aki érdekből közeledik felé. A szerelem most nem fér bele az életébe, így a szíve szabad, ám ha véget ér az X-Faktor, utána nyitott lenne egy komoly kapcsolatra.

Baricz Gerő Verával való viszonyáról a következőt nyilatkozta: „Nagyon jóban vagyunk Verával, számomra rendkívül fontos, hogy boldog legyen. Ha ezt a boldogságot egy párkapcsolatban találja meg, akkor annak is képes leszek örülni. Az ő érdekében.”

A következő híreink is érdekelhetik:
Baricz Gergő

Becsajozott Baricz Gergő

2012. július 18. 17:18.
Baricz Gergő és Kováts Vera

Szakított az X-Faktor álompárja

2012. május 17. 9:36.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=2824 w=320 h=90 float=left]Megérkezett Magyarországra Joulupukki, a finn Mikulás. Igaz, a gyerekek kedvence nem rénszarvasos szánnal, hanem repülőgéppel szállt ...