Kategória: 14. kerület, Bulvár hírek |

Még több: : ,

2010. október 31. 10:35.

a_tv2_visszavag_az_rtlnek Ahogy arról már korábban beszámoltunk, az RTL klub hamarosan ismét műsorára tűzi a Való Világ címet viselő valóság show-ját. A TV2 egy, az Endemol csoporttól átvett vetélkedős show műsorral száll ringbe a villalakók ellen. Az egyelőre még névtelen játékműsor első szereplőválogatást már megejtették a TV2 székházában, melyre több ezren  jelentkeztek.

A műsorba, mely külföldön Money Drop néven fut, hasonlóképpen juthatnak be a játékosok, mint egy reality show-ba, vagy egy televíziós sorozatba: castingon kell részt venniük. Ahhoz ugyanis, hogy a vetélkedő felvehesse a versenyt az RTL klub féle Való Világ ellen, a műsor készítőinek megálmodott karaktertípusaik vannak. Bár az itthoni produkcióhoz még nem találtak frappáns nevet, mégis körülbelül négyezer szerepelni vágyó adta be jelentkezését a műsorra. Egy asztal, azon négy monitort helyettesítő A4-es lap, melyeken egy-egy válaszlehetőség szerepel. – Ez a kép fogadta a jelentkezőket a producerek által csupán ezer fő számára biztosított próbajátékon a Róna utcában.

A csatorna előreláthatólag novemberben kezdi meg a játékműsor sugárzását, és a tervek szerint naponta fog jelentkezni, ami jelen pillanatban rendhagyó a magyar televíziózás vetélkedőinek történetében. Ahogy az is, hogy a műsor kezdetekor a főnyereménynek szánt negyvenmillió forintos összeget egymilliós kötegekben a játékos kezébe adják. Így a pénzösszeg kézzelfogható formában lebeg a szemük előtt, nem pedig néhány számjegyként egy kijelzőn. A nyeremény zsebre tételéért pedig nem kell mást tenni, mint helyesen válaszolni nyolc darab kérdésre, melyek közül az első négy-öt esetében négy, azt követően három, majd a legvégső kérdésnél kettő helyes választ kapnak. A felkínált negyvenmillió forintot úgy osztják be a kérdésekre felajánlott válaszok között, ahogy szeretnék, ám egy lehetőséget minden körben el kell vessenek. Amikor minden pénz elfogy, a játék véget ér. Ha minden körben csak egy válaszra tesznek fel x összeget, akár fél óra alatt megnyerhetik az összes pénzt.

Ez a műsor nem csak és kizárólag a lexikális tudásra alapozza kérdéseit. Olyan feladatsorokat is összeállítanak majd készítői, melyekhez a mindennapi életben elsajátított ismeretek felhasználása is szükséges lesz. Valamint, a játék producerei gondolkodnak azon, hogy a műsor ideje alatt online formában is be lehessen kapcsolódni.

A következő híreink is érdekelhetik:
Új mobiltendert írnak ki

Új mobiltendert írnak ki

2011. augusztus 3. 18:42.

Hozzászólás írása:

Comments are closed.

Ezt olvasta már?

[singlepic id=467 w=100 h=80 float=left]Hét esztendős szünet után idén augusztusban az RTL klub bejelentette, hogy hamarosan műsorára tűzi a népszerű ...