2010. november 9. 16:59.

busta-rhymes Lady Gaga és Sting után újabb világhírű előadó koncertezik majd a Papp László Budapest Sportarénában. November 19-én a többszörös platinalemezes rapper, Busta Rhymes érkezik hozzánk, ráadásul a koncert mellett még az X-Faktor versenyzőinél is látogatást tesz.

A Sportarénában Busta csapatának, a Flipmode Squad-nak néhány tagja is közreműködik majd, sőt fellép a reggae/dancehall egyik legendás alakja, Wayne Wonder is.

Busta Rhymes pályafutása igen korán, 17 éves korában kezdődött, amikor a Leaders of the New School tagjaként énekelt. Hamar szóló karrierre váltott, aminek eredménye első lemeze, a Woo Hah!! Got You All in Check lett. Ezt követte első platina lemezes albuma, a The Coming. A The Big Bang című hetedik albuma lett pályafutása során az első, mely az első helyig jutott a Billboard Top 200-as listán. Busta a közelmúltban jelentette be, hogy már elkezdte a következő album elkészítését, mely The Chemo címmel fog megjelenni. Ki tudja, talán már most novemberben a Sportarénában is hallhatunk belőle valamit?

A Hip-Hop ikonjaként számon tartott Busta Rhymes olyan sztárokkal énekelt már duettet, mint Mariah Carey és Janet Jackson. Színészként is szerepelt több sikeres filmben (Halloween, Shaft), de természetesen a zenében alkotott igazán maradandót.

November 19-én egy hamisítatlan Busta-buli várja a rajongókat, mely minden bizonnyal a hazai Hip-Hop történelem lényeges darabjává válik.

A következő híreink is érdekelhetik:

Hozzászólás írása:

Comments are closed.

Ezt olvasta már?

[singlepic id=502 w=320 h=100 float=left]Idén ünnepli megalakulásának 20. évfordulóját a hazai zenés humor zászlóshajója: az Irigy Hónaljmirigy. A kerek évfordulóról ...