2012. május 31. 11:09.

Szakos Andit, a Megasztár ezüstérmesét eljegyezte a párja, Gergő. A lány édesanyja nem nézi jó szemmel a kapcsolatot, nem csoda hát, hogy csak az újságokból szerzett tudomást a jegyességről.

A Megasztár ezüstérmese már egy éve boldog párkapcsolatban él a nála 8 évvel fiatalabb Gergővel. Szerelmüket a lány családja árnyékolja be, ugyanis Andi édesanyja, Margó nem nézi jó szemmel a kapcsolatot, szerinte a 19 éves Gergő nem illik 27 éves lányához. A tehetségkutató alatt is komoly feszültséget generált, hogy a Szakos família képtelen elfogadni Andi választottját.

Margó elmondása szerint egyre nagyobb a szakadék közte és lánya között, ami Gergőnek köszönhető, mivel a fiú mindent elkövet, hogy távol tartsa őt a szülői háztól. Ez sikerült is, ugyanis az énekesnő családja az újságokból tudta meg, hogy Andi és Gergő eljegyezték egymást.

Andi és Gergő

Margó előbb ölné meg lányát, mint hogy férjhez adja

„Mi szombat hajnal óta nem beszéltünk Andival, az újságból és a tévéből tudtuk meg, hogy Gergő már a vőlegénye. Csak az érdekes, hogy tőlünk tuti nem kérte meg, mert mi nem adtuk volna. Előbb ölném meg” – fakadt ki a felháborodott Margó. Az édesanya elmondása szerint Andi a Megasztár óta teljesen megváltozott, régi énjével köszönő viszonyban sincs.

A lány nem érti, hogy a szülei miért nem tudják elfogadni, hogy megváltozott az élete. „Nagyon szomorú vagyok, hogy így elmérgesedett a viszony. Jólesne, ha anyukámék elfogadnák, hogy már felnőtt vagyok és saját döntéseim vannak” – mondta a Megasztár felfedezettje.

A következő híreink is érdekelhetik:
Orosz Barbara

Orosz Barbara nyáron férjhez megy

2013. január 7. 15:40.
Jennifer Aniston

Jennifer Aniston férjhez megy

2012. augusztus 13. 12:12.
Szakos Andrea

Terhes a megasztáros Szakos Andrea?

2012. május 3. 10:04.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Vidámpark

A Vidámparki éjszakák június 1-jén fergeteges nyitóbulival kezdődnek, majd júniusban, júliusban, augusztusban minden pénteken és szombaton, szeptemberben pedig szombatonként hosszított ...