2012. július 9. 10:27.

Az Éden Hotel háziasszonya szakított párjával, Ákossal. A modell a Viasat3 valóságshowjának első szériája alatt jött össze kollégájával, de mire elkezdődött volna a második évad, már szétmentek.

Horváth Éva és párja az Éden Hotel első szériájának kolumbiai forgatásán talált egymásra, ahol a modell mint műsorvezető, a férfi mint a reality egyik szerkesztője dolgozott. A valóságshow befejeztével párként tértek haza, ám úgy tudni, épp az Éden Hotel második évadja zárta le a kapcsolatukat. A párkereső műsor mexikói forgatására Éva már Ákos nélkül utazott és a közösségi oldalon is lassan elmaradoztak a kölcsönös tetszésnyilvánítások és a közös fotók.

Horváth Éva

Horváth Éva férfi nélkül maradt

„Jó ideje nincsenek már együtt, de sokan gondoltuk úgy, hogy nem is igazán illenek össze. Egyiküknek sincs már a Facebook-profilján, hogy kapcsolatban lenne, nem véletlenül” – mondta egy neve elhallgatását kérő kolléga.

Horváth Éva és Ákos a szakítás óta a közös munkahely miatt már többször találkoztak, sőt dolgoztak is együtt, de kapcsolatukat sikerült szépen lezárni, így a munkájukat nem hátráltatja sem sértettség, sem csalódottság.

Horváth Éva nem nyilatkozott a szakításról, tartja magát korábbi elvéhez: magánéletét nem tárja a nyilvánosság elé.

A következő híreink is érdekelhetik:
Horváth Éva

Éden Hotel 2 március 5-től

2012. február 22. 8:15.
Iszak Eszter ismét szingli

Iszak Eszter ismét szingli

2011. április 13. 18:38.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Nikó

Az ÖsszeEsküvőkből ismert Nikó összejött VV Gergővel. Igaz, románcuk csak háromhetes futókaland volt, ugyanis a lány visszament exéhez Ricsihez, akivel ...