2012. július 20. 18:04.

Akciós áron árulja Oszter Sándor a Nógrád megyei birtokát, mégsem kell senkinek. Két éve még 750 milliót kért az ingatlanért, ma már odaadná 492 millióért is, de még csak érdeklődő sincs a kastélyra.

Oszter Sándor hiába próbálna túladni az olasz stílusú 400 négyzetméteres vadászkastélyán, nem tudja eladni. A vevők még úgy sem tolonganak érte, hogy az eredeti 750 millió forintos eladási árat barátságosabb, 492 millióra csökkentette. A hatalmas, Börzsöny hegy lábánál fekvő 2,5 hektáros birtokon lévő, 12 szobás, 3 fürdőszobás exkluzív lovagteremmel rendelkező kastély nem kell senkinek – ennyi pénzért.

Oszter-birtok

Oszter-birtok

„Próbálja az ember kiböjtölni, hogy ne kelljen potom pénzért odaadnia élete munkáját. Huszonnyolc évvel ezelőtt vettem az akkor még kis házat egy idős házaspártól, amely hosszú évek munkája alatt nyerte el mostani formáját, és bővült ki egy kisebb gazdasággal. Nem sürgős az eladása, kivárom a vevőt, de még az is lehet, hogy addig várok, amíg fölfelé indul el az ingatlanok ára” – mondta Oszter Sándor, majd hozzátette: „A diósjenői birtok hatalmas, a fenntartása nagyon nagy odafigyelést és erőt kíván, egy bizonyos kor után ez már lehetetlen. Praktikus szempontok is az eladás mellett szólnak: a fővárosban élünk, innen járunk dolgozni. Hogy sajnálom-e? Ez nem sajnálat kérdése, az ember racionális döntéseket hoz. A másik két ingatlanom Budapesten és a Balatonon van, eleget ingázom, hogy rendben tartsam mindkettőt”

A díszes lovagterem

A díszes lovagterem

A 63 éves színész tavaly megpróbálta bérbe adni kúriáját Angelina Jolie és családja részére, de a színésznő inkább egy budapesti villát bérelt ki, míg Brad Pitt a fővárosban forgatott.

Az egyik ingatlanszakértő szerint azért ilyen nehéz túladni az Oszter-birtokon, mert Budapesttől nagyon messze van. Az érdeklődők ennyi pénzért központibb helyen szeretnének házat venni.

A következő híreink is érdekelhetik:
Fábry Sándor

Fábry Sándor a TV2-höz igazol?

2012. június 8. 20:51.

Hozzászólás írása:

  1. Gamma2 szerint:

    Hogy dolgozott ,hogy ennyi pénzt keresett??????Korán kelt és későn feküdt???!!!Eszméletlen,hogy más,aki kemény fizikai munkát végez,50000 ft-ot keres havonta!!!

Írj hozzászólást »
Ezt olvasta már?
Muri Enikő

Az egyik férfimagazin busásan megfizetné, ha Muri Enikő ledobná a ruháit egy erotikus fotózás kedvéért - értesült a Hír24. Az ...