2014. május 24. 18:30.
Gyorshír: Czerván: a pálinka a hungarikumok egyik jó példája megjelenítve, a(z) Gazdaság témában, F. Laura által. Olvasson tovább..
A hivatalos termékleírás is tartalmazza a választ, hogy miért hungarikum a pálinka, hiszen előállításakor minden egyes munkafázist Magyarországon kell végezni – mondta Czerván György, a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) agrárgazdaságért felelős államtitkára szombaton a Pest megyei Újszilváson. A pálinka Magyarországon termett, húsos, magozott vagy mag nélküli, illetve bogyós gyümölcsből Magyarországon készített és palackozott gyümölcspárlat – idézte …
A folytatáshoz tekintse meg az eredeti cikket..
Czerván: a pálinka a hungarikumok egyik jó példája
A(z) Czerván: a pálinka a hungarikumok egyik jó példája bejegyzéshez hasonló:
A(z) Czerván: a pálinka a hungarikumok egyik jó példája nevű bejegyzés folytatását ezen a linken tekintheti meg..
Hozzászólás írása (Czerván: a pálinka a hungarikumok egyik jó példája):