2015. január 27. 18:30.

Gyorshír: Devizapiac – Jelentősen erősödött a forint árfolyama az MNB kamatdöntést követő közleménye után megjelenítve, a(z) Gazdaság témában, Annamária által. Olvasson tovább..

Jelentős erősödésnek indult a forint árfolyama a főbb nemzetközi devizákkal szemben kedd délután, miután nyilvánosságra került a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsának üléséről kiadott közlemény, amelyben a testület nem utalt közeli kamatcsökkentésre.A nemzetközi bankközi piacon délután fél négy körül az eurót 311,45 forinton, a dollárt 274,02 forinton, a svájci frankot 305,06 forinton, a japán jent …

A folytatáshoz tekintse meg az eredeti cikket..

Devizapiac – Jelentősen erősödött a forint árfolyama az MNB kamatdöntést követő közleménye után
A(z) Devizapiac – Jelentősen erősödött a forint árfolyama az MNB kamatdöntést követő közleménye után bejegyzéshez hasonló:
A(z) Devizapiac – Jelentősen erősödött a forint árfolyama az MNB kamatdöntést követő közleménye után nevű bejegyzés folytatását ezen a linken tekintheti meg..

Hozzászólás írása (Devizapiac – Jelentősen erősödött a forint árfolyama az MNB kamatdöntést követő közleménye után):

Ezt olvasta már?

Gyorshír: Tőzsde – Eséssel nyitott New York megjelenítve, a(z) Gazdaság témában, Annamária által. Olvasson tovább.. A többnyire a vártnál ...