2015. április 21. 20:05.

Napi tipp: Szívszorító! Lefagyasztatták szülei a 2 éves, agydaganatban meghalt kislányt, hogy a jövőben visszahozhassák őt megjelenítve, a(z) Életmód témában, Violetta által. Olvasson tovább..

Egy thailföldi kislány szülei drámai döntést hoztak, mikor kiderült, hogy a kicsinek gyógyíthatatlan agytumora van. A szülők nem akarták elengedni őt, ezért miután levették a gépekről, lefagyasztatták az orvosokkal a kicsi testét. Abban reménykednek, hogy a jövőben az orvostudomány lesz majd olyan fejlett, hogy visszahozza őt és megmenti. “Tudom, hogy sokan nem értenek egyet azzal, …

A folytatáshoz tekintse meg az eredeti cikket..

Szívszorító! Lefagyasztatták szülei a 2 éves, agydaganatban meghalt kislányt, hogy a jövőben visszahozhassák őt
A(z) Szívszorító! Lefagyasztatták szülei a 2 éves, agydaganatban meghalt kislányt, hogy a jövőben visszahozhassák őt bejegyzéshez hasonló:
A(z) Szívszorító! Lefagyasztatták szülei a 2 éves, agydaganatban meghalt kislányt, hogy a jövőben visszahozhassák őt nevű bejegyzés folytatását ezen a linken tekintheti meg..

Hozzászólás írása (Szívszorító! Lefagyasztatták szülei a 2 éves, agydaganatban meghalt kislányt, hogy a jövőben visszahozhassák őt):

Ezt olvasta már?

Napi tipp: Disznóvérben fürdik a modell, hogy örökre fiatal maradhasson – fotók 18+ megjelenítve, a(z) Életmód témában, Violetta által. ...