2010. május 28. - Archívum

Visszatértek az ’50-es évek a kertvárosba

2010. május 28. 20:11.

Rock 'N' Roll Több mint száz „rongylábú” részvételével tartottak első alkalommal rock’n’roll klubnapot a XVI. kerületi Erzsébetligeti Színházban, mivel a rendezvény már kinőtte eddigi színhelyét, a helyi kiskocsmát. Ezzel április 24. történelmi dátummá vált a Corvin Művelődési Ház történetében.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 16. kerület, Kultúra és Zene |

Még több: : , ,

Gyermekjóléti központ lett a ruhaboltból

2010. május 28. 15:02.

Gyermekjóléti Központ A XV. kerület önkormányzata felújítva adott át egy, a Pestújhelyi úton lévő, de régebben ruhaboltként működő épületet a Fióka Gyermek- és Ifjúságjóléti Központnak. A dolgozók bíznak abban, hogy nyáron az eddiginél is többen töltik majd a Fióka Újhelyen a szabadidejüket.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 15. kerület, Életmód |

Még több: :

Legyen Angyalföldön bioközpont!

2010. május 28. 7:03.

Egészséges étrend A pesti városrész első biopiacát hozta létre Angyalföldön, a Baross utcában, a valamikor cérnagyárként működő épülettömbben egy nyugdíjas főorvos, akinek vágya, hogy a pesti oldal bioközpontja a XIII. kerület legyen.
Dr. Kiss Csaba 77 éves nyugdíjas főorvos, vagy ahogyan szólítják, a „Tanár úr”, saját hat hektáros területén termeli meg az egészséges zöldségeket, gyümölcsöket a Szentendrei szigeten.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 13. kerület, Életmód |

Még több: : ,