2011. február 14. - Archívum

Fásy Ádám elefánttal lép színpadra

2011. február 14. 21:44.

fasy-adam A mulatós zene királya, Fásy Ádám cirkuszba ment. Azonban nem szimpla nézőként, hanem mutatványosként lép a porondra. A cirkusz és a zene szeretetéből jött az ötlet, a kettőt együtt kell népszerűsíteni. Fásy Ádám egy négy és fél tonnás elefánttal készül egy lélegzetelállító produkcióra. Mint mondja, nem veszélytelen a mutatvány, mert az elefánt előtt fekszik és egy rossz mozdulattal bármikor eltaposhatja őt a csaknem három és fél méter magas leányzó.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Fényes nappal támadtak a babakocsit toló nőre

2011. február 14. 20:00.

babakocsis-anyuka Megdöbbentő támadás történt hétfő délelőtt a 9. kerületben. Egy símaszkos férfi fényes nappal rabolta ki a kisgyermekes anyukát. Vélhetően kifigyelte a nőt, ezért tudta, hogy van nála pénz és érdemes megtámadni. Az arcát takaró férfi kést szorított a nő nyakához, így vette rá, hogy adja át értékeit. Az anyukánál 70.000 Ft volt, amit a rabló sikeresen megszerzett és elszaladt vele. A rendőrség keresi az ismeretlen elkövetőt.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 9. kerület, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Az év madarára lehet szavazni

2011. február 14. 18:59.

madar A Magyar Madártani és Természetvédelmi (MMT) Egyesület idén az eddigiektől eltérően a lakosságra bízza, hogy melyik madár legyen az év madara. Az egyesület igazgatója, Orbán Zoltán elmondta, hogy május 10-ig lehet szavazni a szervezet honlapján két ragadozómadár és egy énekesmadár közül valamelyikre. A 2012. év madara címért a vörös vércse, az egerészölyv és a fekete rigó van versenyben.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Szervátültetés bemutatása a fotókiállításon

2011. február 14. 18:09.

transzplantacio A szervátültetés fontosságára hívja fel a figyelmet az a fotókiállítás, ami közel 50 képen keresztül mutatja be, hogy milyen események zajlanak le egy transzplantációra váró betegnél. A Transzplantációs Alapítvány elnöke elmondta, hogy nem rémisztő képek vannak kiállítva, hiszen nem az elijesztés a cél, hanem az, hogy minél többen megismerjék a folyamatot, és gyarapodjon a donációk száma.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 8. kerület, Életmód | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Új segélyvonal a bántalmazott nők számára

2011. február 14. 17:31.

nane A Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen (NANE) Egyesület egy új telefonos segélyhívó vonalat hozott létre, ahol minden szexuálisan bántalmazott nő bizalommal fordulhat az önkéntesekhez. A 06-40-630-006-os telefonszám helyi tarifával hívható, a vonal végén képzett önkéntesek látják el a bántalmazott nőket tanácsokkal. Az egyesület munkatársai tudják, hogy milyen nehéz társadalmi nyomás alatt vannak azok a nők, akiket erőszak ért.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Életmód, Itthon | 2 Hozzászólás »

Még több: : ,