2011. április 12. - Archívum

Új Nemzet Színésze kerestetik

2011. április 12. 19:21.

komlos-juci Komlós Juci halálával nem csak szerettei, családja és barátai szívében hagyott űrt, hanem a Nemzet Színészei körében is. A szabály szerint a Nemzet Színésze poszt halálig tart. Új tagot akkor választhatnak maguk közé a színészek, ha valamelyikük távozik az élők sorából. Komlós Juci halálával megüresedett egy hely, amit hamarosan betölt valaki.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: :

2012 júliusától 4 órán belül teljesülnek a banki átutalások

2011. április 12. 18:42.

tutalas A bankok nagy erőkkel fejlesztik elszámolási rendszerüket, mivel 2012 júliusától négy óra alatt teljesíteniük kell az elektronikus úton megadott átutalásokat. A turbó sebesség nem érinti a papír alapú elszámolásokat, azok 2012 után is csak másnapra érnek a címzetthez. A fejlesztések révén a bankok azt remélik, hogy egyre több ügyfél tér át az elektronikus elszámolásra, és egy idő után a papír alapú, elavult rendszer feledésbe is merül.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Csiperke és Dzsindzser – Fura keresztnevek kavalkádja

2011. április 12. 17:42.

gyerekek_0 Ma már nem a Katalin, Mária, József és Sándor nevet választják születendő gyermeküknek a szülők, hanem a filmek, szappanoperák és a mesék világából merítenek ötletet. Kiskorban még talán aranyosnak tűnhet a Manócska és a Csiperke név, de később, mikor felnő a gyerkőc, akkor kellemetlen és nevetséges helyzetekbe kerülhet neve miatt.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Életmód | 0 Hozzászólás »

Lassan gyűjtenek a fradisták

2011. április 12. 16:49.

kubatov-gabor Amikor Kubatov Gábort, a Fidesz pártigazgatóját nevezték ki a Ferencváros új elnökévé, az újdonsült vezető azonnal a klub átvilágítása mellett döntött. Az Ernst & Young nemzetközi könyvvizsgáló cég a klub teljes átvilágítását hozzávetőleg 15 millió forintért végzi. Kubatov Gábor egy hónapja a ferencvárosi szurkolókhoz fordult segítségért, mivel a gyászos anyagi helyzetben levő egyesületnek erre jelenleg nincsen pénze.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 9. kerület, Sport hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Volvo nyílt nap Székesfehérváron

2011. április 12. 15:29.

ivanics-nyilt-nap A székesfehérvári Ivanics szalon színes programokkal, köztük gokart versenyekkel, autó bemutatókkal, tesztvezetésekkel, kézműves foglalkozásokkal és Bográcspartyval várja az érdeklődőket 2011. április 16-án, szombaton. A nyílt nap reggel 9 és délután 5 óra között, a Palánkai úti szalonban lesz megrendezve.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Fejér megye, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,