2011. május 25. - Archívum

Gregor Bernadett visszatért a férjéhez

2011. május 25. 20:17.

gregor-bernadett_0 Gregor Bernadett és Magyar Attila szenvedélyes szerelme véget ért, és a szépséges színésznő visszatért férjéhez, Somogyi Istvánhoz. A házaspár mindkét tagja megcsalta már a másikat, először Somogyi volt hűtlen nejéhez, most Berni lépett félre, de mint egykor ő, férje is türelmesen kivárta, hogy az újdonsült románc véget érjen. A férj döntött, és visszafogadta csapongó feleségét.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Felakasztotta magát egy férfi a Kossuth téren

2011. május 25. 19:22.

ngyilkossag_0 Egy 60 év körüli férfi öngyilkossági kísérlettel felakasztotta magát a Kossuth téren, az Országház közelében. Az ember a járókelőknek köszönheti életét, ugyanis az arra sétálók vették észre, hogy véget akar vetni az életének. A járókelők azonnal a 62 éves férfi segítéségére siettek, levágták a kötélről és hívták mentőket.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 5. kerület, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Fontos régészeti leletek kerültek elő Keszthelyen

2011. május 25. 18:37.

satas Keszthely belvárosának felújítási munkálatai előtt fontos régészeti leleteket tártak fel a kutatók. Az előkerült építészeti maradványok a belváros rekonstrukciós munkálatai után a nyilvánosság számára is láthatóvá válnak, a tárgyi emlékekből pedig ősszel kiállítás nyílik. A feltárások nagyban hozzájárulnak a város történelmi eseményeinek pontosabb megismeréséhez.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Kultúra és Zene, Zala megye | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Tizenhatan kapták meg Budapest díszpolgára címet

2011. május 25. 17:45.

diszpolgar Rekordszámú, azaz összesen 16 új díszpolgári címet adományozott oda a Fővárosi Közgyűlés szerdai, zártkörű ülésén. 14 Fidesz által jelölt, 1 MSZP és 1 LMP által választott ember kapta meg az elismerő címet. A városvezetés ezenkívül az új főpolgármester-helyettes személyéről is döntött.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Fábry Sándor ittasan ült volán mögé

2011. május 25. 16:45.

fabry-sandor Fábry Sándor, az Esti Showder házigazdája nem törődik a zéró toleranciával, mivel jó néhány korty bor elfogyasztása és egy kellemes, közönség előtt zajló beszélgetés után bátran beül terepjárójába és vezet. A hatályban lévő törvény szerint egy csepp alkoholt sem lehet fogyasztani vezetés előtt.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :