2011. július 15. - Archívum

Claudia helyett Gombos Edina vezeti a Megasztár 6-ot?

2011. július 15. 19:04.

edina-vs-claudia Liptai Claudia körül egyre jobban összekuszálódnak a szálak, kiszállt a Mokkából, pletykák szerint a Jóban Rosszban című sorozatot is otthagyja és szerelmével külföldre utazik bizonytalan időre. Ezek alapján egyre valószínűtlenebb, hogy a TV2 legnagyobb tehetségkutató műsorát, a Megasztár 6. szériáját Claudia vezeti majd.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek, Megasztár | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,

Havi 100.000 forint ösztöndíjat kapnak a rezidensek

2011. július 15. 16:07.

rezidens Novembertől havi 100.000 forintos ösztöndíjat kaphatnak azok a rezidensek, akik a szakorvosképzésbe idén jelentkeznek, vállalják, hogy legalább 10 évig itthon dolgoznak és a betegektől nem fogadnak el hálapénzt – jelentette be a kormány döntését a pénteki sajtótájékoztatón Réthelyi Miklós, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium vezetője, Szócska Miklós, egészségügyért felelős államtitkár és Páva Hanna helyettes államtitkár.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Veszekedés miatt lőtte le expárját az albán férfi

2011. július 15. 14:59.

pisztoly Megtörte hosszas hallgatását a koszovói albán háborús veterán. A 39 éves férfi, Emin Preniqi azt mondta a nyomozóknak, hogy azért lőtte le egykori párját, mert szidta a családját. A gyanú szerint a férfi múlt héten agyonlőtte barátnőjét, az orosz származású M. Viktóriát, a főváros 13. kerületében.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Babel Sound 2011.

2011. július 15. 14:00.

babel-sound Fonyódliget idén először ad otthont a Babel Sound Camp-nek, a világzenei rendezvénysorozatnak, ami július 16-tól 24-ig, egy héten át koncerteket, workshopokat, táncházakat és gyerekprogramokat kínál. A Somogy Megyei Gyermektáborban lévő programok elsősorban a pihenésről és a kikapcsolódásról szólnak, ellentétben a nagy fesztiválokkal. A rendezvény a kisgyermekes családoknak is ideális szórakozási lehetőséget nyújt.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Kultúra és Zene, Somogy megye | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Szunai Linda lett a Szépségkirálynő

2011. július 15. 12:59.

szepsegkiralyno Csütörtök este megválasztották Magyarország legszebb női közül a Szépségkirálynőt. 2011-ben Szunai Linda tudhatja magáénak a Miss World Hungary, Lipcsei Betta a Miss Universe Hungary, Szabó Dóra a Miss Earth Hungary és Weisz Fanni a Miss Intercontinental Hungary megtisztelő címet.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »