2011. július 18. - Archívum

A nyár egyik veszélye: a napszúrás

2011. július 18. 20:22.

napszuras Sorra dőlnek meg a melegrekordok, így nem árt vigyázni az egészségünkre a nyári kánikulában. Legtöbbünk kénytelen városban, betondzsungelben tölteni a nyár nagy részét, így amikor kiszabadul valamelyik strandra, tópartra, akkor hajlamos elfelejteni a nap veszélyeit. A tűző nap számos betegséget okozhat, például leégést, daganatot és az igen gyakran előforduló napszúrást.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Gyermeket vár Kate Middleton, Vilmos herceg felesége

2011. július 18. 19:22.

BRITAIN-ROYALS-MARRIAGE Egy brit magazin szerint Kate Middleton, vagyis Katalin hercegnő babát vár. A szigetország lakói nagy örömmel fogadták a hírt, bár a hercegi pár még nem erősítette meg a gyermekáldás tényét, sőt nemrégiben Camilla hercegné éppen Kate meddőségét kürtölte világgá.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Bulvár hírek, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

19. Váci Világi Vigalom – 2011.

2011. július 18. 18:50.

vacivigalom Koncertek, kiállítások, folklórműsorok, kézműves vásárok, barokk jelmezes felvonulás, családi programok és számos más szórakozási lehetőség vár mindenkit július 29-től, három napon át a Váci Világi Vigalom alkalmából. A rendezvényt immár 19. alkalommal rendezik meg a történelmi belvárosban és a Duna-parton.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Kultúra és Zene, Pest megye | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

A magyar fogyasztók bíznak az élelmiszerekben

2011. július 18. 17:21.

vasarlas_0 A magyar fogyasztók többsége bízik a termékek csomagolásán olvasható információk hitelességében, azonban csak részben érti meg a leírt adatokat – derül ki a Nielsen piackutató cég legfrissebb felméréséből. A vállalat Magyarországon kívül 54 országban tesztelte azt, hogy a vásárlók mit gondolnak az élelmiszerek csomagolásán feltüntetett információkról.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Nem kell építési engedély a Sziget óriás tornyához

2011. július 18. 16:21.

vodafone-torony A hírekkel ellentétben nem kell építési engedély a Sziget Fesztiválon épülő 30 méteres torony felhúzásához, mivel ideiglenes építményről van szó. Egyes szakhatósági vizsgálatokat csak a Sziget infrastruktúrájának a felépülése után lehet elvégezni, így érthető okokból még nincs meg minden szükséges engedély – mondta Gerendai Károly, a Sziget Kulturális Szervezőiroda ügyvezető igazgatója a felhozott vádakra reagálva.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,