2011. július 19. - Archívum

Levetkőzött Mihalik Enikő

2011. július 19. 20:59.

mihalik-eniko Mihalik Enikő, a világ minden táján elismert magyar topmodell ismét levetkőzött, és ezúttal még a bugyit sem hagyta magán. Enikő Amszterdamban, egy katalógus kedvéért dobta le ruháit. A férfiak nagy örömére a tökéletes alakú és csodaszép modell testét csupán egy kabát takarta, ami azonban nem fedett el mindent, sőt, narancsra is szükség volt, hogy ne látszódjon a legintimebb testrész.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Bulvár hírek, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

100%-ban újrahasznosított műanyagból készül a 7UP palackja

2011. július 19. 17:56.

7up_ecogreen A 7UP-ot gyártó cég, a PepsiCo a világon először kifejlesztette a 100%-ban újrahasznosított PET-műanyag palackot. Az EcoGreen nevű forradalmi találmány hamarosan piacra kerül, aminek köszönhetően a 7Up-ot környezetbarát műanyagból ihatjuk. A későbbiekben nem csak a 7UP-ot, hanem más üdítőket is a 100%-ban újrahasznosított palackban vásárolhatjuk meg.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Ismét megáll a HÉV a Margit híd budai hídfőjénél

2011. július 19. 16:50.

hev_1 Befejeződött a lépcsőfelújítás a Margit híd budai hídfőjénél, így július 20-tól, szerdától ismét megáll az 5-ös HÉV az állomáson. A munkások igen gyorsan, a tervezetthez képest több mint 10 nappal korábban fejezték be a felújítást – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). A villamosokra és a buszokra az aluljáró lezárása előtti rend szerint lehet felszállni szerdától, és megszűnik a H5-ös pótlóbusz közlekedése.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Tolvai Renáta első videoklipje: Hagylak menni

2011. július 19. 16:00.

tolvai-renata-ekszer Tolvai Renáta, a Megasztár 5. győztese nagyon boldog, hiszen elkészült első videoklipje, a Hagylak menni. A történet egy szakítást mesél el, melyben Reni egyszerű lányként és dívaként is feltűnik. A vadonatúj videoklip a nagyváradi lány első, Ékszer című albumán szerepel, ami hamarosan kapható lesz a boltokban.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,

Gyógyszerrel mérgezte meg három gyermekét egy anya

2011. július 19. 15:04.

gyogyszerek Még nincs kihallgatható állapotban az az anya, aki hétfő délután gyógyszerekkel megmérgezte három gyermekét és magát is. A munkából hazaérkező apa talált rá az eszméletlen családjára, a baja-martonszállási lakásukban. Az egyik gyermek a helyszínen életét vesztette, a másik két gyermek és az anya életét sikerült megmenteni a mentőknek.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Bács-Kiskun megye, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,