2011. július 26. - Archívum

Delta Aquaridák – Meteorraj érkezik a hétvégén

2011. július 26. 15:51.

hullocsillag A Delta Aquarida raj, az augusztusi csillaghullás előfutára idén július 29-én keresztezi a Föld pályáját, aminek köszönhetően látványos csillaghullásban lehet részünk. Óránként akár 15 – 30 meteor hullását láthatják az égbolt kémlelői. A nagyon vékony holdsarlónak köszönhetően pedig a különösen sötét éjszaka is segít a meteorraj megfigyelésében.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

224 politikusnak kell különadót fizetnie

2011. július 26. 14:56.

kulonado Több mint 200 politikusnak kell befizetnie a 98% – os különadót, ami mintegy 75.000.000 forint állami bevételt jelent. A 2010-es végkielégítések után fizetendő különadónak július 31-ig kell beérkeznie az állami kasszába, eddig az összeg 2/3-a folyt be a Nemzeti Adó-és Vámhivatalhoz (NAV). Az országgyűlés májusban terjesztette ki a különadót a parlamenti képviselőkre, a polgármesterekre, az alpolgármesterekre, az EP-képviselőkre és a megyei közgyűlési elnökökre.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Ingyenes buszjáratok indulnak a Hungaroringre

2011. július 26. 13:50.

forma-1_0 Idén is ingyenes buszokkal utazhatnak a Hungaroringre azok a rajongók, akik érvényes belépővel rendelkeznek a 2011. július 29-31. között megrendezésre kerülő Forma- 1 Magyar Nagydíjra. Az Orangeways a Volánbusszal közösen indítja az ingyenes, légkondicionált járatokat, amik a mogyoródi versenypálya és a főváros között közlekednek.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Pest megye | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,

Világháborús lövedékeket találtak Fejér megyében

2011. július 26. 12:50.

bomba Feltehetően az esős időjárásnak köszönhetően kerültek elő a második világháborús robbanótestek Fejér megye több településén. A hadianyagok egy részét már elszállították, míg a maradékot kedd folyamán távolítják el a helyszínről a tűzszerészek. A világháborús maradványokra megsemmisítés vár.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Fejér megye, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,

Debreczeni Zita ismét szerelmes

2011. július 26. 11:38.

debreczeni_zita Debreczeni Zitának alig pár hete ért véget 4 éves kapcsolata a milliárdos Kedves Ferenccel, máris újra szerelmes. A fotósként és ruhatervezőként is egyre népszerűbb modell új párja a jóképű, sportos és sikeres Viktor, aki siófok egyik legmenőbb szórakozóhelyének az üzletvezetője. A férfi az egész nyarat a Balaton bulifővárosában tölti, és információk szerint Zita is szinte mindennap lent van a magyar tengernél.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Bulvár hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »