2011. augusztus 9. - Archívum

Szörnyriasztó spray ijedős gyerekeknek

2011. augusztus 9. 18:46.

szornyriaszto-spray Számtalan kisgyermek problémáját oldhatja meg az új spray, ami elűzi a szörnyeket. Sok gyerek rettegve megy be esténként a szobájába és félve bújik be az ágyba, mert attól tart, hogy valamelyik szekrényből, vagy az ágy alól leselkedik rá egy szörny. Az új, “szörny elleni spray” éppen ezt az égető problémát oldja meg, és az új találmánynak köszönhetően egykettőre elillan a kicsik félelme.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

Elkészült a Parlament díszkivilágítása

2011. augusztus 9. 17:35.

parlament Senki ne lepődjön meg azon, ha a Parlamentnél sétálva arra lesz figyelmes, hogy az épület nappal is fényárban úszik, ugyanis az elkészült díszkivilágítás terheléses próbaüzemét végzik éppen. Egy április 27-i kormányrendeletben született arról döntés, hogy az Országháza fényűző kivilágítására költi az állam a Költségvetési Tanácstól megörökölt 470 millió forintot.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Indul a hullócsillag-vadászat

Indul a hullócsillag-vadászat

2011. augusztus 9. 16:33.

CHINA PERSEID METEOR SHOWER Idén nyáron augusztus 12-ről 13-ra virradó éjjel lehet a legtöbb hullócsillagot látni, mégis már a hét elején és közepén is  érdemes kémlelni az éjszakai égboltot, mert most is több hullócsillagot lehet látni a szokásosnál. A hétvégi maximum idején éppen telihold lesz, ami némiképp megnehezíti a meteorok megfigyelését. Minden év augusztus elején látványos hullócsillagokat figyelhetünk meg, amikor a Föld találkozik a Perseida meteorrajjal. Idén a csillaghullás maximuma péntekről szombatra virradó éjszaka lesz.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Újraforgatják a Dirty Dancinget

2011. augusztus 9. 15:28.

dirtydanc Az 1987-ben forgatott, minden idők egyik legsikeresebb független gyártásban készült romantikus filmjét, a Dirty Dancinget újragondolják és leforgatják. A Piszkos táncban anno Jennifer Grey és Patrick Swayze varázsolta el a nézőket, és a mai napig híres táncmozdulatokat Kenny Ortega koreográfus tanította be a színészeknek. A szakember, aki Michael Jacksonnal is dolgozott együtt, a készülő film rendezője lesz.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Külföldi hírek, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

24 órás vízilabda a Margitszigeten

2011. augusztus 9. 14:27.

1-nap-vizilabda Éjjel-nappal, vagyis 24 órán keresztül követik egymást a vízilabda mérkőzések a nemzetközi tornán, ahol magyar, szerb, német, román és horvát gyermeksportolók vesznek rész. Az augusztus 19-én és 20-án tartandó maratonnak idén 3. alkalommal lesz házigazdája az Újpest Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (UVSE). Az “1 Nap Vízilabda” nevű tornának az a célja, hogy minél többen támogassák az utánpótlás-nevelést.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 13. kerület, Sport hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,