2011. szeptember 22. - Archívum

9 közterület neve változhat Budapesten

2011. szeptember 22. 17:00.

gardonyi-szobor Gárdonyi teret és Gundel Károly utat kaphat Budapest, ugyanis a Fővárosi Közgyűlés szeptember 28-án 9 közterület elnevezéséről, illetve névváltoztatásáról dönt. Tarlós István főpolgármester előterjesztéséből kiderül, hogy a névváltoztatás során lehetőség nyílik arra, hogy olyan magyar történelmi személyekről is legyenek közterületek elnevezve, akikről eddig nem volt.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Feloszlik az R.E.M.

2011. szeptember 22. 12:23.

r-e-m 31 év után feloszlik az egyik legmeghatározóbb amerikai alternatív rockcsapat, az R.E.M. A szomorú hírt a zenekar a honlapján osztotta meg a nyilvánossággal. A csapat hálás mindazoknak, akik 3 évtizede szeretik és hallgatják őket, de úgy érzik, most kell abbahagyniuk a zenélést. A rockbanda tagjai barátként válnak el egymástól.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Külföldi hírek, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: :

„Engem is megvert Damu Roland”

2011. szeptember 22. 11:37.

damu-rolnad Damu Roland 10 évvel ezelőtt megverte akkori barátnőjét, Erikát, amiért a színészt a bíróság jogerősen börtönre ítélte, de felfüggesztettel megúszta. A nő most Hajdú Péter Frizbi című műsorban mesélte el élete legszörnyűbb 4 és fél óráját, amikor Damu bezárta és bántalmazta. Hajdú Péter korábban felhívást tett közzé, amiben olyan nőket keresett, akiket megvert Damu Roland. Erika erre jelentkezett, hogy ország-világnak elmondja Palácsik Tímeáéhoz kísértetiesen hasonló történetét.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

2012-ben jön a Tesco Mobile

2011. szeptember 22. 10:45.

tesco-mobil Jövőre indul az új Tesco Mobile, ami virtuális mobiltelefon- és internetszolgáltató lesz. Megállapodást kötött a Tesco Globál Áruházak Zrt. és a Vodafone Magyarország egy közös szolgáltató létrehozásáról, amiben a két vállalat 50-50%-os tulajdonos lesz. A Tesco Mobile olyan mobiltelefon szolgáltatást nyújt majd, ami saját hálózati infrastruktúra, saját frekvencia nélkül működik, vagyis a Vodafone hálózatát használja.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Népszámlálás: szeptember végén érkeznek a kérdőívek

2011. szeptember 22. 10:15.

nepszamlalas-2011 Szeptember utolsó napjaiban viszik ki a népszámlálási kérdőíveket a számlálóbiztosok a lakosok címére. A postaládákba kerülő borítékokban egy lakás- és egy személyi kérdőív szerepel majd – tájékoztatott Virágh Eszter, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) népszámlálási szóvivője.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,