2011. szeptember 28. - Archívum

Töltsük fel D-vitamin-raktárunkat

2011. szeptember 28. 19:02.

B35536508 Érdemes kihasználni a vénasszonyok nyarát arra, hogy minél többet tartózkodjunk kint a szabadban, napozzunk és töltsük fel a szervezetünk D-vitamin készletét. A magyarok többsége D-vitamin hiánnyal küzd, pedig szinte minden életfolyamatban fontos szerepet játszik a vitamin és növeli a vírusfertőzésekkel szembeni ellenállást is.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Áramütés végzett két munkással Dabroncon

2011. szeptember 28. 18:01.

aram Tragédiát okozott magasfeszültségű áramütés. Két ember meghalt, további négy pedig súlyosan megsérült munkavégzés közben a Veszprém megyei Dabroncon szerda délután. A munkások fém festőállványa hozzáért a 20 kilovoltos vezetékhez, ami miatt mindegyikük súlyos áramütést szenvedett.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Veszprém megye | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Móri Bornapok 2011.

2011. szeptember 28. 17:06.

mori_bornapok A hagyományosan október első hétvégéjén megrendezésre kerülő Móri Bornapok a Móri Borvidék legnagyobb rendezvénye. A legfinomabb borok mellett néptáncfesztivál, népzenei programok, na és persze különböző koncertek teszik még színesebbé a négy napos mulatságot, ahol a térség legfinomabb ételeit és legkiválóbb italait kóstolhatják meg a látogatók.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Fejér megye, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Szűkül a támogatások köre a 2012-es költségvetéssel

2011. szeptember 28. 16:12.

CB025594 A 2012. évi költségvetés tervezetében a kormány jócskán összehúzza a nadrágszíjat, már ami a kiadásokat illeti, így többek között szűkülhetnek az utazási kedvezmények, elküldhetnek több állami alkalmazottat, ám a maradóknak sem ígérkezik túl sok jó, mivel bérüket befagyaszthatják.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Britney Spears megérkezett Budapestre

2011. szeptember 28. 15:12.

britney-spears A pop hercegnőjének budapesti koncertje csak pénteken lesz, mégis már szerdán hazánkban köszönthetjük Britney Spears-t. Az énekesnő két napos pihenést tervezett be magának a magyar fővárosban, ahova gyermekeivel együtt érkezett, így minden szabadidejét családjával szeretné tölteni.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,