2011. december 14. - Archívum

Szíven szúrta magát egy férfi nyugdíja csökkentése miatt

2011. december 14. 21:59.

kes Egy 56 éves férfi szíven szúrta magát a Veszprém Megyei Kormányhivatal Nyugdíjbiztosítási Igazgatóságának ügyfélszolgálatán, mert csökkentették a rokkantsági nyugdíját. A férfit életveszélyes állapotban szállították kórházba. Az eset szerda délelőtt történt.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Veszprém megye | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

BKV: Sínrepedés is indokolta a 3-as metró lassítását

2011. december 14. 18:35.

metro_2 Nem csak a szivárgó talajvíz, hanem a sínrepedések és a sínek kopása miatt is szükséges volt csökkenteni a 3-as metró maximális sebességét, amit a BKV december 13-tól 80 km/óráról 60 km/órára korlátozott. Emiatt az utasok hirtelen megállásokat és indulásokat érzékelhetnek, valamint a menetrend is csúszik.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Dedikálnak az aranycsapat legendái

2011. december 14. 18:15.

aranycsapat-dedikalas A legendák szokásukhoz híven ismét összeülnek és dedikálnak. Aki Puskás- vagy Aranycsapat emléktárgyat szeretne ajándékozni karácsonyra, vagy saját magát lepné meg egy felbecsülhetetlen emlékkel, annak december 15-én, csütörtökön 14 órától a Westendben a helye, ugyanis Grosics Gyula, Buzánszky Jenő és Szepesi György ismét összeül egy rendhagyó dedikálásra.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Sport hírek | 0 Hozzászólás »

Egymásba szeretett VV Shadi és VV Dya

2011. december 14. 14:33.

shadi-es-dya A villa falain belül folyamatosan kosarat kapott Shadi, ám a való életben mégis csak van esélye Dyánál, hiszen már napok óta dúl a szerelem köztük. Az egykori feltörekvő fiú randira hívta a plázacicát, aki örömmel ment Shadival édes kettesben forralt borozni. A találka annyira jól sikerült, hogy a fiatalok azóta minden szabadidejüket együtt töltik.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Negyed6 Negyed7 Fesztivál 2011.

2011. december 14. 13:35.

negyed6negyed7 A Hanuka alkalmából a régi zsidó negyed hangulatos szegleteit idén is fényárba borítja a Marom Egyesület. Csaknem 20 szórakozóhely, kulturális központ, galéria és étterem fogott össze, hogy méltóképpen lehessen megünnepelni a fény ünnepét december 20 és 28. között. A 8 napos fesztivál idején kiállítások, előadások, filmvetítések várják a közönséget.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Budapesti Programok, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: :