2011. december 17. - Archívum

Az X-Faktor 2011 fináléban: Muri Enikő és Kocsis Tibor

2011. december 17. 22:06.

muri-es-kocsis Eldőlt, hogy az X-Faktor 2 fináléjába  Muri Enikő és Kocsis Tibor került, ők küzdenek majd meg a végső sikerért. Egy nagyon magas színvonalú döntőben mind a három versenyző háromszor állt színpadra. Elsőként a mentoruk által legjobbnak vélt alakításukat ismételhették meg, majd duettet adtak elő neves hazai előadókkal karöltve, végül egy szabadon választott dallal zárták a döntőbeli szereplésüket.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene, X-faktor | 0 Hozzászólás »

Még több: : , , , ,

Az ÖsszeEsküvők győztesei: Csenge és Péter

2011. december 17. 21:28.

csenge-es-peter December 16-án véget ért a TV2 párkereső realityje, amiben végül három pár küzdött meg a fődíjért: Niko és Ricsi, Mása és Alekosz, valamint Csenge és Peti. Az álomnyereményeket végül csak egyetlen pár vihette haza, méghozzá az, akire a legtöbb nézői szavazat érkezett, és aki a valóságshow végén örök hűséget fogadott egymásnak. Az ÖsszeEsküvők győztese végül Csenge és Peti lett.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Minden eladó! – vásár a Merlinben

2011. december 17. 8:49.

merlin_minden_elado A Merlin Színház idén ünnepli 20. születésnapját és mivel év végén kiköltözik eddigi helyéről, rendez egy „Minden eladó!” vásárt december 18. és 21. között. A társulat reményei szerint a különleges eseményen gazdára talál minden jelmez, kellék, emlék és becses tárgy, amit eddig féltve őriztek az épület falai között.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 5. kerület, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: :