2012. január 10. - Archívum

Zavaros vallomás Gigi dubaji kiruccanásáról

2012. január 10. 18:57.

gigi Gigi karácsonyi dubaji kiruccanását kínos találgatások övezték. A lány már többször megpróbálta kimagyarázni az utazást, ám az ünnepek óta még mindig ezzel foglalkozik a média. Most utoljára állt nyilvánosság elé ezzel a témával, és kijelentette: nem külföldi férfi, és nem is munka miatt utazott Dubajba.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Nem segít a nikotintapasz a leszokásban

2012. január 10. 17:24.

cigi Minden elhatározás kérdése, ugyanis a legfrissebb kutatások szerint sem a nikotintapasz, sem a rágó, sem az orrspray nem teszi eredményesebbé a leszokást annál, mintha csak egyszerűen, minden segédeszköz nélkül eldobjuk a cigit. Ha a fejben nem dőlt el a nikotinmentes élet utáni vágy, akkor kár próbálkozni a csodaszerekkel.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Megvan az Eurovíziós Dalfesztivál 20 magyar elődöntőse

2012. január 10. 16:23.

eurovisios-dalfesztival Nyilvánosságra hozták azt a 20 produkciót, ami versenyben van az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulójának címéért. A potenciális jelöltek között vannak a Király testvérek, tehetségkutatókon feltűnt nagy kedvencek, és olyan régebbről ismert előadók is, mint például Pély Barna, vagy Bebe.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Dzsudzsák 19 millió euróért klubot vált

2012. január 10. 15:32.

dzsudzsak-balazs Dzsudzsák Balázs, a magyar válogatott szélsője otthagyja az Anzsi Mahacskalát, és a Dinamo Moszkvához igazol. A megegyezés már megtörtént, csupán a szerződést kell aláírni. Dzsudzsák csaknem 19 millió euróért, azaz mostani árfolyamon számolva 6 milliárd forintért válik meg mostani csapatától. Többet fizethetnek érte, mint például a Manchester City sztárjaiért.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Külföldi hírek, Sport hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Csaknem 3 millió embert vert át a kormány?

2012. január 10. 15:21.

nyugdijpenztar A kormány átverte azt a 2.800.000 embert, aki a nyugdíjpénztárakból kilépett és átlépett az állami nyugdíjrendszerbe – a Népszabadság információi szerint. A lap úgy tudja, hogy minden magánnyugdíjpénztár-tagnak járni fog a teljes állami nyugdíj függetlenül attól, hogy marad-e pénztártag vagy márciusig átlép az állami nyugdíjrendszerbe.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,