2012. január 20. - Archívum

A gyerekek fele nem ismeri a szilva ízét

2012. január 20. 17:36.

egeszsegtelen-etkezes A mai gyerekek közül 10-ból 8 naponta eszik csokit és chipset, valamint órákat ül a tévé vagy számítógép előtt – nem újdonság. Ám még a szakembereket is meglepte, hogy a gyerekek fele nem ismeri szilva ízét, harmaduk nem tudja milyen a paprika, negyedük nem tudja hova tenni a körtét és az uborkát.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Februártól gyorsabb lesz a 4-6-os villamos

2012. január 20. 13:08.

combino Február 1-jétől gyorsabb lesz a közlekedés a 4-6-os villamosok útvonalán, ugyanis a Nagykörút közlekedési lámpái a combinókhoz fognak igazodni, így menetidejük 2-3 perccel csökkenhet és nagyobb kapacitás érhető el több járat indításával. Az autósoknak többször kell megállniuk a piros lámpánál, de rövidebb időre. 2015-re az 1-es és a 3-as villamos vonalán is hasonló változásokat vezetne be a BKK.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Erdélyi Mónika jó pénzért békíti a párokat

2012. január 20. 12:08.

monika Erdélyi Mónika, a Mónika-show egykori háziasszonya B terv néven meditációs központot nyitott, ahol tulajdonképpen ugyanazt csinálja, mint egykor az RTL Klub műsorán: kibékíti a párokat. Mónika most kamerák nélkül és jó pénzért segít a konfliktusok megoldásában, ugyanis egy-egy alkalom akár 50.000 forintba is kerülhet a pároknak.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 1 Hozzászólás »

Még több: :

Újabb csapás az autósokra: Kötelező rendszámtábla-csere?

2012. január 20. 11:15.

rendszam A kormány kötelezővé tenné a rendszámtáblák cseréjét, így az autósokra újabb terheket róna, és az állami kasszát 12 milliárd forinttal gyarapítaná – írja a hvg. A lap információi szerint a kormány teljesen új nyilvántartási és azonosítási rendszer bevezetésére készül, ami a rendszámtáblák lecserélésével járna együtt.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 3 Hozzászólás »

Még több: :

A Magyar Kultúra Napja 2012. – Budapesti programok

2012. január 20. 10:14.

magyar_kultura Minden évben különleges programokkal, többek között kiállításokkal, koncertekkel, filmvetítésekkel köszöntik a budapesti és vidéki intézmények a Magyar Kultúra Napját. A jeles napon az ország azt ünnepli, hogy Kölcsey Ferenc 1823. január 22-én befejezte a Himnuszt. 1989 óta emlékezünk meg az eseményre. Sok helyen nem csak január 22-én, hanem az egész hétvégén programokkal várják a látogatókat.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Budapesti Programok, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: :