2011. június 23. 10:57.

lanchid A Budapesten közlekedők forgalomkorlátozásokra és útlezárásokra számíthatnak június 23. és 26. között, a magyar soros EU-elnökség hivatalos zárórendezvénye, a háromnapos Duna party miatt. Az ideiglenesen megváltozó forgalmi rend az autósokat és a tömegközlekedési eszközzel közlekedőket is érinti – nyilatkozta a Hungarofest.

A Lánchíd és az Alagút pénteken és szombaton egész nap, vasárnap csak este lesz lezárva. A 2-es villamos vasárnap 21-órától nem áll meg az Akadémiánál, amennyiben nagy tömeg lesz.

Az Alagút csütörtökön este 10 órától vasárnap hajnali 2 óráig le lesz zárva, valamint pénteken este 6 órától vasárnap hajnali 2 óráig nem lehet közlekedni a Lánchídon, a Fő utcán a Halász utcától a Clark Ádám térig, a Bem felső rakparton a Lánchídtól a Halász utcáig, a Clark Ádám téren, a Lánchíd utcán az Ybl Miklós tértől a Clark Ádám térig.

A Széchenyi tér belső forgalmi sávját pénteken és szombaton este 8 órától este 10 óráig lezárják. Szintén nem lehet közlekedni vasárnap este 8 órától hétfő hajnali 2 óráig a Lánchídon, a Széchenyi terén és a József Attila utcán a Bajcsy-Zsilinszky úttól a Széchenyi térig.

A következő híreink is érdekelhetik:
Felborul Budapest közlekedése a hétvégén

Felborul Budapest közlekedése a hétvégén

2011. szeptember 16. 14:05.
Útlezárások a tüntetés miatt

Útlezárások a tüntetés miatt

2011. május 6. 8:37.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=1720 w=320 h=80 float=left]Első fokon életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélte a Veszprém Megyei Bíróság csütörtökön a Cozma-gyilkosság első- és másodrendű ...