2011. november 15. 13:13.

alekosz Alekosz két évvel ezelőtt egy 14 éves kislánnyal kezdett ki. A jelenleg ÖsszeEsküvők csapatát erősítő görög hős egy táncelőadáson látta meg a fiatal lányt, aki rögtön felkeltette az érdeklődését. A VV4 győztese az interneten mindenféle ajánlatokkal bombázta a gyereket, amiért a szülők feljelentették őt – írja a Bors.

Alekosznak tényleg nem számít a korkülönbség, ugyanis teljesen mindegy neki, hogy fiatal vagy érettebb nőkkel hozza össze a sors. Most fény derült egy korábbi hódítási kísérletére: 2 évvel ezelőtt egy 14 éves lány tetszett meg neki egy táncelőadáson.

Alekosz nem teketóriázott, az előadás után rögtön felvette a kapcsolatot a lánnyal, akinek a következő üzenetet írta: „Szeretnék egy olyan barátnőt, mint te! Légy a párom, ha tetszem neked is. Ha zavar a korkülönbség, akkor nem avatunk be senkit sem az első időkben”. A tini próbálta elhárítani az akkor még ismeretlen, 30 -as évei elején járó biztonsági őr közeledését, ám ő további levelekkel bombázta.

A későbbi üzenetekre már a kislány édesanyja válaszolt Alekosznak, amiben felszólította a görög nőcsábászt, hogy hagyja békén lányát. A szülők félve attól, hogy esetleg mást is zaklat a férfi, feljelentették a rendőrségen.

Az Érdi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya 2009 decemberében meghallgatta a jelenleg az ÖsszeEsküvőkben párját kereső Alekoszt és felszólította arra, hogy álljon le  ezzel a viselkedéssel.

A következő híreink is érdekelhetik:
Alekosz is ÖsszeEsküvő lett

Alekosz is ÖsszeEsküvő lett

2011. november 10. 22:03.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=2688 w=320 h=80 float=left]Megtörte a csendet Csézy. Az énekesnő három héttel volt élettársa, Lajos László vállalkozó halála után a ...